#TeamLando sau #TeamSolo, tu ce alegi?

Posted on

Oricât de stupid ar părea, eu am mers la Solo: a Star Wars Story pentru Donald Glover, care îl interpretează pe Lando Calrissian. Vă spun drept, am savurat fiecare scenă în care a jucat!

Orice film din seria Star Wars este un prilej bun să mergem la cinematograf, să ne bucurăm de experiența completă la film, iar povestea lui Solo este clar una mult-aștptată de toți fanii. Ba chiar sunt sigură că așteptările au fost și mai mari în ceea ce privește acest episod.

Alden Ehrenreich interpretează cu multă carismă un Han Solo mai tânăr, mai glumeț și mai naiv, o versiune destul de credibilă și de similară a lui Harrison Ford. L-am remarcat pe actor din Hail, Cesar, filmul în care l-am văzut prima oară și chiar eram curioasă ce rol măreț îl așteaptă. Eu spun că a ales bine tare.

După ce – spoiler alert dacă nu ați văzut episodul The Last Jedi – a fost omorât de fiul său, moment în care țin minte că am și plâns, nu credeam că o să-l mai văd pe Solo prea curând sau că o să aflu de unde îi vine numele sau cum l-a cunoscut pe Chewbacca. Nu că ar fi niște întrebări pe care mi le-aș fi pus înainte, dar filmul în sine este o poveste care face și mai multă lumină și ordine în universul Satr Wars și care ne face așteptarea pentru următorul episod mai ușoară.

M-am bucurat să văd un mix atât de fain de actori, deși unii dintre ei au o legătură atât de puternică cu personajele care i-au consacrat că mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu ei în noua postură. Cei mai ”veridici” mi s-au părut Woody Harrelson în rol de mercenar intergalactic fără scrupule și Paul Bettany în rol de mafiot intergalactic. Emilia Clarke este fermecătoare, dar parcă nu mi s-a părut atât de reușit personajul ei.

Mama dragonilor o interpretează pe iubita pierdută a lui Solo care pare aceeași făptură angelică de care eroul nostru s-a îndrăgostit, dar care ascunde multe secrete și experiențe traumatizante. Simt că filmul acesta are o continuare cumva, personajul ei este unul controversat și la final face un pas care lasă loc interpretărilor.

Dar să revenim la favoritul meu, Donald Glover, care îl interpretează pe Lando Calrissian, un scamator uns cu multe alifii și fashionist peste măsură. Acesta este originalul deținător al navei Millenium Falcon și are ca și copilot un robot cu o personalitate pe gustul meu. Primul robot cu instincte revoluționare și o feministă convinsă, L3 – 37 este și cea de care Lando este îndrăgostit. O asemenea femeie strașnică și un copilot atât de strălucit, nici nu se putea altfel.

Apreciez arta lui Donald în general – trebuie să vedeți ultimul lui clip, dar și emisiunea în care este gazda SNL – și a avut o interpretare reușită și în această poveste Star Wars. Personajul lui este unul extrem de carismatic, care își vede mereu interesul și poartă ținute extravagante.

Solo: a Star Wars story este o poveste grozavă care te ține captiv în fața marelui ecran și care îți explică unele elemente din univers. Presimt că va avea legătură cu ce se va întâmpla în următorul film din serie, așadar vă încurajez să îl vedeți ca să fiți pregătiți la următoarea lansare.

Dacă ai văzut filmul, sunt tare curioasă cum ți s-a părut! Aștept impresiile tale cu drag.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.