Cum a fost la lansarea de carte Write your way to happiness din București

Posted on

Pentru aceia dintre voi care iubesc cuvintele scrise sau care caută o formă de terapie diferită, cartea Write your way to happiness poate fi o soluție pentru a pune ordine în gânduri și pentru a vă reconecta cu sinele vostru.

Despre carte

Deși nu sunt tocmai o persoană disciplinată, în scris am parte de toată liniștea, intimitatea și răstimpul să caut în interiorul meu răspunsuri. Am încercat anul trecut și terapia tradițională, dar nu mi-am permis să continui pe termen lung, de aceea m-am bucurat să am pe noptieră o altă formă de terapie, mai ușor de aplicat pentru că scrisul face deja parte din viața mea și la care pot să apelez oricând.

Poți afla cum te poate ajuta și pe tine cartea Alexandrei aici. Cartea este disponibilă pentru comandă atât în versiunea tipărită cât și digitală, în limba engleză.

Ca freelancer la început de drum, orice proiect este o provocare și o bucurie. De această dată satisfacția a fost dublă pentru că autoarea îmi este și prietenă apropiată și m-am simțit onorată să fiu în charge de organizare. Pentru că Alexandra locuiește de câțiva ani deja la Londra, toate discuțiile noastre au fost pe Skype și ea a avut încredere deplină să accepte conceptul și mixul de artizani propus de mine. Mai rar asemenea onoare, să ai mână liberă să organizezi un eveniment, deci Alexandra îți sunt recunoascătoare!

Citește ce a scris și Alexandra Bădiță despre eveniment

Concept

Evenimentul de lansare a reunit 5 artizani ai cuvintelor, care le folosesc în creația lor în diferite forme. Gențile Bookletta promovează cărțile și cititul, agendele Zuriell sunt locul în care sunt conturate planurile și visurile înainte de aprinde viață, ilustrațiile Lilianei sunt cele mai vesele, colorate și pozitive mantre, iar farfuriile cu mesaje de la Colorate îți aduc un strop de bucurie în viață.

Cei 5 artizani ai cuvintelor (împreună cu Alexandra) și-au expus creațiațiile lor în cadrul unui târg de autor și au oferit fiecare câte un produs în cadrul unei tombole. Pe parcursul evenimentului au fost pregătite pentru vizitatori și câteva activități simple, din carte.

Citește ce a scris Fata cu ie despre eveniment

Complici

Ne-am bucurat de susținere din partea multor oameni minunați și a brandurilor pe care le reprezintă. Locația evenimentului este una deosebită, Qreator by iQOS, un spațiu destinat evenimentelor și prietenos creatorilor, pe care vă invit să îl descoperiți și voi fie ca vizitator, fie ca oragnizator de evenimente. Vă promit că în orice ipostază veți fi cu adevărat impresionați.

Ne-au răsfățat cu bunătăți cei de la Ambrozia, care ne-au oferit 6 mixuri de crackers și biscuiți, produse vegane, fără zahăr adăugat, fără aditivi, produse manual din făină integrală. Ne-am bucurat să aflăm de la vizitatori că și ei le consumă deja și că le-au recunoscut instant. Cu această ocazie am descoperit și dulciurile senzaționale de la Raw Gateau, care au făcut furori printre invitații noștri. Din fericire pentru toată lumea bunătățile lor pot fi comandate și online dar și tesatate în magazinul din Plaza România.

Am alimentat pofta de vorbă cu Rose-ul de la Domeniile Sâmburești, pentru cele 1000 de nuanțe ale vieții și ne-am hidratat cu ajutorul prietenilor de la Aqua Carpatica. Un vin extrem de versatil, făcut din Cabernet Sauvingnon, acesta poate fi asocial cu ușurință oricărui meniu vara aceasta, fie la o cină între prieteni în grădină, fie lângă o carte și o gustare în hamac.

La final, vizitatorii au plecat cu o amintire oferită de Meli Melo, iar cei mai norocoși dintre ei cu creațiile oferite în cadrul tombolei.

Vă mulțiumim tuturor pentru susținere! Mai jos găsiți o galerie foto să vedeți cât de frumos a fost la eveniment.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.