Artizanii cuvintelor – cinci creatori români care oferă puteri magice cuvintelor

Posted on

Ce au în comun Bookletta, Zuriell, Colorate Boutique, Liliana Arnaut și Alexandra Bădiță? Fiecare creator oferă puteri magice cuvintelor prin creația lui.

Pretextul care ne reunește

Debutul ca autor al Alexandrei Bădiță, Self-esteem Coach stabilită la Londra, a reunit 4 branduri locale ce folosesc cuvintele în creația lor. Cartea Alexandrei este un ghid practic de wellbeing și vindecare prin scris, tehnici testate de-a lungul timpului de autoare atât în viața privată cât și în lucrul cu clienții. Cartea ”Write your way to happiness” este disponibilă în limba engleză pentru a fi mai ușor accesibilă publicului internațional și poate fi achiziționată online atât în varianta tipărită cât și digitală, dar și în cadrul evenimentului Artizanii Cuvintelor de luni, 21 mai.

Ei oferă puteri magice cuvintelor

Bookletta este un brand de genți care promovează cărțile prin design-ul inedit ce include indiferent de model un buzunar transparent pentru cărți. Astfel, fiecare Bookletta poate fi personalizată și promovează cititul, dar și autori și chiar lansări noi de cărți.

Zuriell este un brand de agende refolosibile cu coperte din piele. Agendele au un design minimalist, iar mecanismul practic permite schimbarea foilor atunci când le termini, astfel că o poți refelosi la nesfârșit. Nu trebuie decât să le comanzi o rezervă de foi de la producător, iar pe cele vechi le arhivezi. În plus, creatoarele brandului au adăugat o componentă socială business-ului lor lucrează agendele cu femei din medii defavorizate, pentru a contribui la restaurarea demnității și a încrederii în sine.

Liliana Arnaut inspiră oamenii să fie cea mai bună versiune a lor prin ilustrațiile sale colorate și mesajele pozitive. Dacă ai nevoie de un reminder să te iubești mai mult, să fii mai relaxat, să fii mai bun sau orice mantră ai avea, vei găsi cu siguranță un mesaj ilustrat de Liliana în cel mai vesel și creativ mod.

Farfuriile au ieșit din anonimat datorită Ioanei Stănescu, cea care a creat brandul Colorate Boutique încă din 2001. Ultima colecție, Moments, conține farfurii caligrafiate cu mesaje menite să fie martorele celor mai importante momente din viața ta.

Lansare de carte & târg de autor

Cei cinci creatori se reunesc luni, 21 mai, de la ora 16:00 la Qreator by iQOS în cadrul unui târg de autor, Artizanii Cuvintelor. Scopul evenimentului este de a le oferi șansa celor care iubesc cuvintele scrise să îi cunoască pe autori și chiar să plece acasă cu o creație.

Toți vizitatorii de la târg se pot înscrie la o tombolă, în cadrul căreia pot primi un obiect personalizat, dedicat evenimentului. Mai multe detalii pe Facebook.

Parteneri: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Raw Gateau, Ambrozia, Meli Melo – Paris

Te așteptăm!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.