#instawishlist2 lucruri faine descoperite pe Insta

Posted on

A sosit momentul pentru o nouă serie de descoperiri iubibile de pe Insta. Puteți să le admirați virtual sau puteți să le comandați, să le pipăiți și să vă mirați de minunile pe care unii dintre noi le crează.

 

Ilustrație florală de la Ingrid Sanchez

Insta @creativeingrid / Shop online

Nu sunt neapărat fan ilustrații florale, dar am acasă o zână singurică, lângă care aș vrea să adaug cel puțin una dintre ilustrațiile lui Ingrid. Cel mai probabil de aici o să fie următoarea achiziție. Nu că sunt minunate?

O broderie de la Afera Handmade

Insta @afera_handmade / Shop online

Poate sună bătrânicios, dar îmi plac broderiile, iar fata asta din Letonia are niște modele prea cool. Poți să comanzi o broderie să o pui pe perete sau un tipar, să îți coși singură modelul pe o jachetă vintage din denim. Your choise.

O bijuterie din ceramică de la Erika Iosza

Insta @jasminblancstudio / Shop online

Știu că sună aiurea, dar abia de curând mi-am dat seama că această creatoare este din România, din Cluj mai exact. Îmi plac mult de tot cerceii semilună dar și setul de farfurii cu semilună, lângă care aș adăuga și o cană cu semilună, evident.

Sunt suficient de Zână să mănânc și să beau din ”bijuteriile astea”, nu? Erika, fată, îmi taie respirația toate lucrurile create de tine!

O broderie de la Velvet Meadow

Insta @velvetmeadow / Online shop

Vai, vai, vaaaai! Cum să nu îți pui pe toți pereții păpădiile astea minunate, cusute de mână? Tot din Lituania vin, oamenii pe acolo le au cu designul, e clar.

 

Toată colecția nouă de la MEOWSSE

Insta @meowsse_studio / Shop online

Chiar nu mai știu cum am ajuns la brandul ăsta, care apropo e românesc 100% – me so proud, nu știu de ce – dar mi-e teamă să văd în realitate piesele. Atât de minunat arată în poze, că în realitate sunt sigură că sunt și mai și. Materiale și pattern-uri demne de zâne urbane, asta este concluzia mea.

Cercei minimaliști de la Noemi Rebull

Insta @orella_jewelry / Online shop

Din păcate am renunțat să mai port bijuterii, că e vorba de gablonțuri sau altele mai ”prețioase”. Dacă îmi pun brățara Pandora o port o lună, apoi o dau jos. Dacă îmi pun un colier fin la gât, la fel, îl port non stop, până nu se mai asortează cu o ținută. Cât despre broșe, pe acestea le uit pe anumite sacouri sau jachete. Cercei port prea rar, dar pe aștia cred că mi-aș aminti să mi-i pun din când în când, mai ales că vin din Barcelona.

Ceramică pictată cu motive tradiționale de Szidonia Balint

Insta @szidonia.balint / Online shop

Îmi place în mod special colecția de produse cu motive tradiționale, dar toate piesele sunt delicate și boeme, te îndeamnă la tihnă și visare.

Chestii din lână de la Raluca Țincă

Insta @ralucatinca / Shop online

Raluca creează chestii din diverse materiale și la toate excelează, mi se pare mie. Ultima găselniță sunt colierele din lână, dar cel mai tare m-au încântat broșele – unicornul și vulpița în mod special – și cactușii decorativi.

Citește și 3 conturi feministe pe care le urmăresc pe Instagram

M-aș bucura să primesc și de la voi recomandări de creatori descoperiți pe Insta, din lumea întreagă.

Sharing is SEXY!

2 Comments

  1. Diana Duca says:

    Ce-mi plac canile din ceramica ❤ Daca as mai avea loc de vreo cana prin casa, cred ca ar fi urmatoarea mea achizitie. I-am dat si eu follow. Gracias pentru pont 😀

    1. Elena says:

      Mai ai loc poate la birou? Sau in vizita la ai tai? Sau la BFF 😉😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.