Singurul moment în care e fun să ai ”Interzis la SEX”

Posted on

Dacă vă îndurați să vă petreceți niște timp indoors zilele astea, ori aveți poftă de râs cu lacrimi, vă recomand cu drag și vânătăi… Interzis la SEX! Filmul, nu abstinența.

Ce vă propun eu este așa. Luați bilete la film și neapărat faceți rezervare și într-un pub, ceva – loc de băut – să puteți continua distracția. E păcat, odată ce vă activează simțul umorului, să mergeți la somn. Iar dacă aveți o pasă proastă, vă garantez eu că vă exorcizează orice demon și că viața nu o să mai pară așa de gri după.

O comedie tipic americană

Așa plin de stereotipuri și clișee americane cum este, Interzis la sex este comedia momentului în cinematografe. Eu una, când am chef de râs, spun mereu că vreau să văd o comedie tipic americană ca să mă relaxez, iar filmul ăsta merge în hall of fame-ul meu personal alături de Superbad, American Pie, Bad Grandpa, Bridesmaids, Wedding Crashers, Neighbours, Meet the parents, etc. Ca să înțelegeți cât de stupid și de haios este totul!

Povestea, pe scurt

3 părinți de adolescente fac un pact să își împiedice fiicele să facă sex în noaptea balului de absolvire. Doi tați, unul de tipul antrenor și unul de tipul ratatul școlii și o mamă singură își urmăresc fetele – cele mai bune prietene – în noaptea balului, după ce află că acestea și-au propus să-și piardă virginitatea în aceeași noapte. Nu e ca și cum părinții din România ar fi de accord sau ar avea habar de educație sexuală – nu, nu generalizez, ci exprim un adevăr – dar cei 3 părinți au cele mai greșit motive să își împiedice fiicele să facă sex.

Apropo de părinți și educație sexuală, vă invit să citiți un articol de la un părinte mai destupat: Pentru părinții de adolescenți: sexul nu este bau-bau

 

Tatăl ”antrenor” nu are încredere în judecata fiicei ei, deși a instruit-o personal să fie independentă și să ia decizii raționale. Mama singură se teme ca fiica ei să nu-și distrugă viața și să fie o mamă singură în loc să studieze, după exemplul personal, deși ea însăși este o mamă minunată. Tatăl ”ratatul școlii” și-a dat seama că fiicei lui, cu care nu păstrează legătura, îi plac fetele și vrea să își declare susținerea și deschiderea pentru orientarea ei sexuală.

Ce nu fac părinții pentru copiii lor?

Buttchuging, poate? Ține minte termenul, căci sigur o să îl mai auzi vara asta, la miștouri sau poate în realitate, dacă ai prieteni trăzniți. Cert este că eu una nu am niciun chef să văd tineri pe la petreceri cu pantalonii în vine, care bagă berea pe partea cealaltă, așa cum se ”sacrifică” John Cena într-una dintre scenele iconice din film. Apropo, fostul luptător WWE e super super tare în rolul ăsta.

O altă scenă la care o să râzi cu lacrimi și vânătăi este cea în care părinții intră prin efracție în locuința unui cuplu care era în mijlocul unui joc erotic la care ajung să ia parte, fără voia lor. Se lasă cu funduri goale, penisuri zburătoare și… ouțe învinețite.

Dacă ajungi la film aștept și impresiile tale.

Btw, fără minori la filmul ăsta, sunt multe scene explicite.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.