-417 Beauty Sleeping Cream – review de produs

Posted on
beauty sleeping cream

Nu am crezut că o să spun asta vreodată, dar m-am îndrăgostit iremediabil, de la prima utilizare, de o cremă pentru ten.

Beauty Sleeping Cream, o minune testata

Am descoperit crema la evenimentul de lansare și am testat-o din prima seara, fără să știu prea multe detalii despre ea. Ce am constat de la prima utilizare: crema se transformă în lichid literalmenteodată aplicată și se absoarbe aproape instant în piele. Tenul are apoi un aspect luminos și este catifelat la atingere. Mirosul, foarte discret, este extrem de plăcut și calmant. Chiar și cutia arată foarte bine, din sticlă mov și capac metalic auriu. Cu alte cuvinte, ritualul meu de frumusețe de seara s-a transformat într-un mic răsfăț și nu concep să mai folosesc altă cremă pentru ten prea curând.

Ingrediente

Beauty Sleeping Cream face parte din colecția -417 Immediate Results. Crema conține prețiosul Complex Mineral, o combinație de minerale esențiale din Marea Moartă și ingrediente naturale active într-o concentrație înaltă (vitaminele A, B, C, E, F, extract din floare de mușeţel și extract din frunză de camelie). Rezultatele sunt vizibile încă din prima dimineață: pielea este strălucitoare, mai fermă, cu un aspect odihnit și riduri fine diminuate. Pe termen lung, în completarea îngrijirii de zi, Beauty Sleeping Cream acționează la nivel celular, repară bariera protectoare a pielii, oferă un aspect luminos, o culoare uniformă și reduce vizibil semnele îmbătrânirii.

„Cu Beauty Sleeping Cream am vrut să le oferim femeilor un produs ritualic, multi-funcțional, care pe lângă rezultate imediate, este asociat și unui moment de relaxare, de wellbeing. Este formula perfectă pentru a te trezi în fiecare dimineață cu un ten strălucitor și cu o stare de spirit mai bună”, a spus Moty Friedman, CEO și fondator al brandului -417.

Beauty Sleeping Cream este disponibilă în farmaciile Sensiblu selecționate, la prețul de 389.99 lei.

Voi ce produse miraculoase ați descoperit în ultima vreme?

beauty sleeping cream

beauty sleeping cream

beauty sleeping cream

beauty sleeping cream

beauty sleeping cream

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.