Evenimente de neratat în București în luna mai

Posted on
evenimente in bucuresti in mai
evenimente in bucuresti in mai
evenimente in bucuresti in mai
evenimente in bucuresti in mai
evenimente in bucuresti in mai
evenimente in bucuresti in mai

Oferta de evenimente în București este atât de atractivă în fiecare lună, că e păcat să nu le promovez mai departe, oamenilor frumoși din jurul meu. Că mie îmi e clar imposibil să ajung la toate, oricât de mult timp liber aș avea.

Pe lângă faptul că am două aniversari în perioada următoare, onomastica și ziua de naștere, deci oportunități de cadouri, o să-mi fie tare greu să nu îmi las și ultimii bănuți în aceste locuri. Vreau de toate: farfurii și căni din porțelan, să merg la concerte și expoziții, haine, artă, piese de mobilier și alte decorațiuni pentru acasă!

J&B Blending Spirits Arena

19 mai, Arenele Romane

Experiment muzical organizat de J&B România, unde cei mai cool artiști ai momentului vor face schimb de stiluri și de piese, timp de 5 ore. Printre artiști: Zdob și Zdub, Carla’s Dreams, Macanache, Delia și alții.

Preț bilet: 59 lei

Detalii aici.

Made în RO #Ceramică

20 mai, str. Alexandru Filippide, nr. 5

Ediția aceasta Made in RO va reuni cele mai originale proiecte de ceramică contemporană din România, unul dintre materialele mele favorite pentru… orice! Deja am fluturi în stomac atunci când mă uit pe pozele expozanților, o să-mi pierd doar orele sper, nu și mințile de dragul lor. Evenimentul va avea loc într-un apartament interbelic deschis publicului doar pe perioada evenimentului.

Acces cu înscriere în prealabil

Detalii aici

Romanian Design Week

20-28 mai, Mega Image Concept Store (Grigore Cobălcescu, nr. 45)  și alte locații

Unul dintre evenimentele mele favorite, care pică în apropierea onomasticei mele, deci presimt că o să-mi fac un cadou frumos. Timp de o săptămână vor avea loc expoziții și alte activități care au în centru designul românesc, sursă de inspirație pentru categoria de pe site #românEȘTI.

Bilet online: 10 lei/15 lei (la intrare)

Detalii aici

RO Wine / The Wine Festival of Romania

20-21 mai, Fratelli

Need I say more? Peste 300 de producători autohtoni și internaționali se reunesc pentru a-și prezenta cele mai bune vinuri publicului larg. Nu am de gând să ratez un asemenea eveniment, e clar!

Bilet: 50 lei, valabil pentru o zi. Include degustare de vinuri.

Detalii aici 

Femei pe Mătăsari

26 – 28 mai, strada Mătăsari

Cel mai cool festival urban, la care am reușit să ajung o singură dată, anul trecut și am fost de-a dreptul fascinată de adunătura de oameni, artiști, și branduri descoperite. Un mix pe sufletul meu, de Zână, deci o să mă găsiți acolo în fiecare zi probabil.

Acces liber

Detalii aici 

Creativo Spring Edition 2017

27-28 mai, The Ark

Eveniment dedicat pasionaților de modă și design, cu o mulțime de ateliere gratuite de design, brodat și cusut. Ediția trecută am cusut pentru prima oară la o mașină electrică și am realizat cu ajutorul trainerului o față de pernă simpatică.

Acces liber, pe bază de înscriere

Deci, voi la ce evenimente o să mergeți în mai în București?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.