Păr strălucitor cu label.m Diamond Dust

Posted on

Părul creț este prin definiție uscat și lipsit de strălucire, dar am obținut luciul râvnit cu ajutorul unei game noi în România, label.m Diamond Dust.

Au trecut deja 2 săptămâni de la lansarea liniei de lux cu particule de diamant, la Beauty One și în acest timp am testat balsamul de păr, iar rezultatele au fost surprinzător de bune. La prima utilizare mi-am lăsat părul natural, nu l-am întins și nu l-am uscat cu nimic și nu puteam să cred că părul creț poate fi atât de strălucitor!

La a doua utilizare mi-am întins părul cu peria rotativă, procedeu care îi oferă oricum strălucire părului, dar am observat o intensitate mai mare decât de obicei. Folosită întreaga gamă cu regularitate, veți putea obține cu siguranță părul strălucitor la care visați.

Gama completă conține șamponul, balsamul de păr și o loțiune de corp și le găsiți doar la Beauty One, Bd. Libertății, nr. 22, București. Pe lângă particulele de diamant, linia de lux label.m conține șampanie, perle și petale de trandafir.

Șamponul și balsamul cu particule de diamante curăță cu delicatețe și echilibrează nivelul de hidratare al părului, fortifică și transformă firul de păr într-unul  sănătos, incredibil de strălucitor și plin de volum. Loțiunea de corp cu particule strălucitoare conferă pielii luminozitate și strălucire,  hidratează în profunzime, transformă pielea ternă într-una catifelată și radiantă.

Eu m-am întors la gama de îngrijire pentru părul creț între timp, pentru că îmi doresc o mai bună definire a buclelor, ca să nu îl mai întind atât de des, dar atunci când îmi doresc un păr strălucitor am un produs de încredere, care mă ajută să îl obțin.

Voi ce produse pentru strălucirea părului folosiți?

1 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.