#weekendlooks 3 ținute de purtat în weekend

Posted on

Sunt de părere că în fiecare zi trebuie să fii 100% tu, nu doar în weekend sau la ocazii speciale. Cu toate astea, finalul săptămânii poate fi momentul oportun să mixăm cele mai curajoase piese din garderobă.

Una dintre micile mele plăceri digitale este să creez ținute virtuale just for fun, pentru că nu am o garderobă atât de variată, dar și pentru că îmi dă ocazia să experimentez. În plus, fetița care le cosea rochii păpușilor și desena non stop e încă în zonă, așteaptă să arate ce poate. Iată 3 ținute curajoase pe care le-aș purta eu weekend-ul acesta.

Lenjeria la vedere

Lenjeria intimă este unul dintre lucrurile care ajută o femeie să se simtă bine în pielea ei, cu tot cu celulită, vergeturi și colăcei de grăsime. Atunci când porți o dantelă fină direct pe piele, o croială confortabilă, pe mărimea ta, te simți mai bine chiar și atunci când porți cea mai banală uniformă. Frumusețea este, uneori, doar pe dedesubt.

Ținuta de mai jos a pornit de la rochia din dantelă roz cu lenjerie retro Sandy Liang, de care m-am îndrăgostit iremediabil. E clar, o astfel de ținută nu merge purtată chiar oriunde, oricât de puțină piele ai avea la vedere.

Bad girl

 

Cum se poartă lenjeria la vedere pe stradă.

Sporty chic

Pentru mine este o adevărată provocare să includ pantalonii sport într-o ținută, i-am evitat cu încrâncenare mereu, dar nu spun nu provocării de a-i include într-o ținută. Rezultatul este chiar chic, o ținută pe care aș purta-o cu siguranță la un eveniment în weekend.

Summer vibes 2

 

Cum se poartă pantalonii sport pe stradă.

#Summervibes

Se simte deja în aer și pe nasul meu plin de pistrui. A venit vara! Cu toate nazurile vremii, e timpul pentru cât mai multă piele la vedere și culori vesele, iar ținuta de mai jos ”țipă” vară și distracție, nu-i așa? Abia aștept să mă prindă dimineața la povești, lângă un foc de tabără, creând noi amintiri.

summer vibes

 

Cum se poartă galbenul pe stradă.

Ce-mi vine să dau un raid printre haine chiar acum, să văd ce ținute creative pot să compun și să ies la o plimbare prin oraș!

Tu ce ținute ai de gând să porți în weekend? Te provoc să îmi trimiți pozele tale!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.