Lenjeria intima, rasfatul secret al femeilor cochete

Posted on

Madame Aime lingerie by zana-boema featuring a faux floral

Rar mi se întâmplă să mă îndrăgostesc de o colecție întreagă, așadar m-am hotărât să vă împărtășesc și vouă ultima mea descoperire în materie de fashion.

Madame Aime lingerie
Sunt de părere că lenjeria intimă este cea mai importantă piesă vestimentară din garderoba unei femei, ce poate căpăta puteri nebănuite. Este piesa vestimentară cea mai intimă, pe care nu o vede decât purtătoarea și rareori altcineva, așadar este o relație cu adevărat specială. Pe lângă funcția practică, deosebit de importantă pentru o zi reușită, lenjeria intimă îi poate oferi purtătoarei și un boost de self-confidence și sexappeal. Acestea pot fi inspirate de o croială îndrăzneață, de un material delicat sau de o culoare senzuală, atribute pe care le regăsesc şi în piesele din prima colecţie a brandului 100% franţuzesc, Madame Aime.
Am descoperit acest brand întâmplător, în boutique-ul Pure Lingerie, unde am descoperit şi alte colecţii seducătoare pentru noul sezon. Tot aici am aflat detaliile de producţie din spatele unei colecţii de lenjerie franţuzească: provenienţa selectă a materialelor preţioase, importanţa acordată calităţii pieselor de lenjerie intimă dar şi inspiraţia fiecărei colecţii şi modul în care se reflectă în design.
Ştiu că toate femeile sunt pasionate de lenjerie intimă, pe care o achiziţionăm gândindu-ne probabil la cel care o va admira, în loc să ne gândim doar la noi, aşadar vă invit cu drag să păşiţi în lumea lenjeriei franţuzeşti houte de gamme.

Această prezentare necesită JavaScript.

1 Comments

  1. 3 tinute creative pentru weekend says:

    […] Lenjeria intimă este unul dintre lucrurile care ajută o femeie să se simtă bine în pielea ei, cu tot cu celulită, vergeturi și colăcei de grăsime. Atunci când porți o dantelă fină direct pe piele, o croială confortabilă, pe mărimea ta, te simți mai bine chiar și atunci când porți cea mai banală uniformă. Frumusețea este, uneori, doar pe dedesubt. […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.