3 accesorii hot pentru vară

Posted on

Weekendul acesta am intrat în câteva magazine din mall după luni de zile și m-am amuzat să văd peste tot aceleași lucruri replicate și armatele de fashion victims cumpărând compulsiv. Oricât încerc să stau departe de trenduri, însă, m-au cucerit și pe mine câteva, pe care o să le prezint mai jos.

În ultimele luni am fost atât de ocupată că nu am reușit să mai ajung în mall decât la câteva filme și atunci nu am avut timp de shopping. Cu toate astea, am văzut la fetele de pe Facebook & Insta și pe la evenimentele la care am ajuns câteva accesorii care m-au cucerit și pe care TREBUIE să le am. Cândva.

Cureaua western cu cataramă dublă

Eu nu port curele de obicei, nu am nevoie, poate doar o centură să îmi evidențieze talia, dar cureaua asta e dată naibii. Dacă pui și o pereche de ciocate – merg și vara, cu ploile și frigul ăsta – și te simți o Wonder Woman. Singura mea observație este că aș prefera să fie din piele veritabilă și părțile metalice să fie cât mai bine lucrate. țin mult la detalii. E genul de accesoriu pe care l-aș purta până când nu o să mai am talie. Să sperăm că nu o să fie cazul. 🙂

Geanta din ratan

OMG ador gențile astea, sunt atât de simpatice că mă topesc când le văd! E clar, geanta din ratan este vedeta ținutei orice ai purta, mai ales dacă alegi un model precum cel de mai jos, cu personalitate. Nu mă înteresează că nu sunt practice, că e posibil să nu încapă nici măcar telefonul în unele modele, o să îl schimb cu un model mai mic doar ca să mă plimb cu ea la braț. Ce nebunie, nu-i așa?

Din punctule meu de vedere gențile din ratan pot fi purtate cu orice… poate mai puțin la sală?!

Saboții

Nu îmi vine să cred că scriu asta, chiar am nevoie de curaj să o recunosc, să știți… so, here it comes: îmi plac saboții! Adică papucii ăia fancy / sandalele fără baretă la spate / jumătățile de pantofi. Mi se par niște pantofi rebeli, deși îmi dau impresia că nu sunt la fel de comozi precum variantele enumerate anterior.

Nu am saboți, așa cum nu am nici curea western și nici geanta din ratan… încă. Pentru că nu le-am găsit pe alea care să mă cucerească, la un preț rezonabil vreau să spun. Am găsit opțiuni foarte atractive, reduse, pe mycloset.ro, fashiondays.ro, komodos.ro și alții.

Care sunt accesoriile voastre preferate pentru vară? Dacă ați văzut pe undeva curele cu cataramă dublă, genți din ratan sau saboți cool, aștept recomandările voastre. Până atunci, vă las și eu niște modele culese de pe net, poate vă fac cu ochiul. Spor la shopping, lovelies!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.