Zilele Biz, maraton de 5 conferinte de business, din 12 noiembrie

Posted on

Cea de-a 17-a editie a Zilelor Biz, cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania, are loc anul acesta in perioada 12 – 16 noiembrie la ARCUB Gabroveni. Fiecare zi este dedicata unui domeniu de business de interes si se remarca prin invitati si continut de calitate, dar si o audienta pe masura – sustin organizatorii – din care voi face parte si eu anul acesta pentru prima oara.

Programul conferintelor Zilele Biz

  1. Ziua Antreprenoriatului, 12 noiembrie
  2. Ziua de inovatie, 13 noiembrie
  3. Ziua de management, 14 noiembrie
  4. Ziua de Media & Marketing, 15 noiembrie (daca participi si tu te rog sa imi scrii sa bem o cafea impreuna sau sa facem schimb de impresii la fata locului)
  5. Ziua de CSR, 16 noiembrie

Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro si pe Facebook event. Atentie, evenimentul este aproape sold out!

In ultimii ani am participat la numeroase conferinte atat din partea trustului de presa la care am lucrat, ca partener media, dar si din partea agentiei de publicitate, ca spectator. In acest moment ma bucur sa ma reprezint singura, atat in calitate de om de comunicare cat si ca fiinta sociala, dornica sa-si faca noi conexiuni in industrie, relatii care transced vesnica poza la panou si un check-in.

Situatiile care m-au facut mai sceptica in privinta conferintelor sunt prezenta pe scena a unor persoane care nu au nimic de spus, dar si publicul plictisit, fara imaginatie. Fiind parte din a doua categorie, de multe ori mi-a fost rusine la finalul conferintelor la care am participat de linistea mormantala din sala si de intrebarile stupide care s-au ridicat.

Indemnul meu este sa transmiteti organizatorilor feedback-ul vostru sincer, ca este pozitiv sau negativ, doar asa se pot face schimbari pentru urmatoarele editii, pentru ca participarea voastra sa fie cu folos. Timpul nostru este cea mai pretioasa resursa, de ce l-am irosi intr-un loc in care nu ne dorim sa fim, alaturi de oameni de la care nu avem ce invata? Ai grija ca timpul tau sa fie investit cu folos, la fel ca si banii.

De ce sa participi la Zilele Biz?

Fiind prima mea participare, pot sa aduc in discutie doar reputatia excelenta a evenimentului aflat la cea de-a 17-a editie, care m-a determinat si pe mine sa particip. Un alt argument important este lista invitatilor dar si oportunitatea de a-i cunoaste, de a le pune intrebari si de a face networking cu oameni cu aceleasi interese ca si tine.

Daca te intereseaza si pe tine ziua de Media & Marketing nu uita sa ma urmaresti pe data de 15 noiembrie pe pagina de Facebook Zana Boema, unde o sa postez cele mai interesante informatii din cadrul conferintei. Sau poti sa imi transmiti mai jos intrebarile tale pentru speakeri.

Nu uita, maratonul de conferinte business-to-business Zilele Biz are loc in intervalul 12 – 16 noiembrie. Ia-ti biletul inainte ca evenimentul sa devina sold out.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.