Wish list Crăciun 2014 #gadgets

Posted on
Christmas gadget wishlist
Crăciunul se apropie cu pași rapizi, așadar ne întoarcem la lista cadourilor. De această dată m-am oprit asupra unor gadgeturi foarte utile pentru orice femeie dar destul de costisitoare, așadar probabil va fi nevoie să contribuie mai multe persoane pentru unul dintre cadourile sugerate de mine.
#1 Aparatul foto dSLR Canon EOS 600D se află în fruntea listei mele personale de cadouri. Pentru că iau în serios acest blog și vreau să îmi fac singură pozele dar și să învăț să realizez tot felul de filmulețe interesante am ales un aparat foto care îndeplinește ambele cerințe. În plus, pe site-ul F64 l-am găsit la prețul avantajos de 1.499 lei.
#2 Epilatorul Philips Lumea IPL este al doilea gadget de pe wish list-ul meu de Crăciun. Sunt femeie iar una dintre preocupările nostre importante este de a arăta întotdeauna impecabil. Pentru că am un stil de viață foarte activ și nu am întotdeauna timp să mă las pe mâna profesioniștilor de multe ori mă văd nevoită să mă ocup singură, acasă de epilat. Nu am testat acest tip de epilator și nici nu am aflat părerea cuiva care îl deține, dar dacă și-ar îndeplini promisiunile m-ar salva de multe chinuri. Știți voi, fetelor, la ce mă refer!
#3 Peria de curățare a tenului Clarisonic. Machiajul are rolul de a masca imperfecțiunile tenului dar în același timp îți dăunează, deci este un cerc vicios. Speranța mea este că dacă îmi voi curăța tenul în profunzime nu voi mai avea ce imperfecțiuni să maschez, deci nu voi mai fi dependentă de machiaj. Am ales să includ în lista de cadouri de Crăciun peria de la Clarisonic pentru că am testat-o la evenimentul de lansare și mi s-a părut foarte delicată, iar cunoștințele mele care o dețin sunt foarte mulțumite. Nu face minuni, dar este un mare aliat al tenului!
#4 Peria rotativă Rowenta este un gadget must have pentru orice femeie, orice tip de păr ai avea. Că ai părul ondulat, ca al meu, sau drept, cu ajutorul periei rotative reușești să îl coafezi acasă într-un mod impresionant după fiecare spălare. Am descoperit acest tip de perie la cumnata mea, iar după prima folosire m-am îndrăgostit de rezultate dar și de părul meu rebel! În acest moment dețin și eu o perie pentru păr, dar care nu este rotativă și deși mă descurc să o mânuiesc foarte bine nu se compară cu cea rotativă. Nu vă spun câte complimente primesc atunci când îmi aranjez părul cu peria…
#5 eBook Kindle Paperwhite wi-fi poate părea un gadget inutil atunci când ai la dispoziție tablete cu mult mai multe funcții sau smartphone-uri… smart! În primul rând îmi surâde ideea de a acorda mai mult timp lecturii, așa cum o făceam în trecut, apoi este foarte util faptul că nu primești tot felul de notificări de pe Facebook din 5 în 5 minute. În plus, un eBook reader este conceput special pentru lectură deci te bucuri de cea mai plăcută experiență!
#6 Ultimul gadget din lista mea de cadouri pentru Crăciun este chic dar și util. Principalul criteriu după care m-am ghidat când am ales acest sistem de băuturi Krups Nescafe Dolce Gusto este în mod clar designul. Nu sunt un mare fan al cafelei la „pastile”, oricât de savuroasă ar fi aceasta, dar utilitatea lui nu poate fi negată, cu atât mai puțin pata veselă de culoare pe care o adaugă unei bucătării.
Aici se încheie lista costisitoare de cadouri de Crăciun pentru anul 2014. Iar dacă Moșul nu are loc în tolba lui pentru niciunul dintre aceste gadgeturi, atunci o să am grijă să mi le dăruiesc eu, așa cum îi stă bine unei zâne independente să facă.
Tu ce ai pus pe wish list-ul de Crăciun?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.