Revelion 2015 #partydress

Posted on

When în doubt, wear sequins!

Nu mai este mult până la petrecerea de Revelion dar eu sunt liniștită, pentru că știu deja ce vreau să port: paiete! Am avut destule evenimente anul acesta la care am avut ocazia să port o rochie cu paiete dar cel mai bun pretext rămâne cu siguranță petrecerea dintre ani.

Pentru deplină libertate de mișcare îți sugerez o rochie din paiete scurtă, viu colorată, care să atragă toate privirile. În pozele de mai jos port o superbă rochie Blumarine, pe care o poți închiria și tu de la DRESSBOX, aici. Când am vizitat site-ul mi-au atras atenția o mulțime de modele de rochii, una mai fermecătoare ca cealaltă, așadar mi-a fost tare greu să îmi fac un short list. Din fericire îmi cunosc destul de bine conformația și știu ce croială și lungime mă avantajează. Rochia Blumarine s-a așezat perfect pe mine și m-am simțit atât de bine cu ea încât nu am mai stat pe gânduri. #musthave

Cât despre experiența de la showroom nu pot decât să vă spun că a fost atât de plăcută că aș reveni oricând cu drag chiar și doar pentru un ceai. Showroom-ul situat pe bd. Dacia este găzduit de o vilă superbă acoperită de viță de vie. Pentru că am ajuns puțin mai devreme la probă am avut timp să savurăm și o cafea și să răsfoim din nou site-ul în căutarea ținutelor perfecte pentru petrecerea de Revelion, într-un cadru foarte intim și decorat cu mult bun gust. M-am simțit foarte relaxată, ca și cum aș proba toate acele ținute în intimitatea locuinței mele… cu un upgrade de glam!

Am fost foarte încântată de faptul că rochia cu paiete Blumarine care era pe short list mi-a venit ca turnată, prea multe opțiuni mă bulversează, fapt valabil în cazul tuturor femeilor cred.

Tu ce părere ai despre rochia cu paiete aleasă de mine pentru petrecerea de Revelion?

fb cover rochii dressbox petrecerea de Revelion rochii petrecerea de revelion dressbox

 

 

Coafură Roxana Grădinaru

Machiaj Mihaela Oarnă

Foto Gabi Gogiu

Rochie DRESSBOX

Pantofi Il Passo

Mulțumim pentru găzduire Inspayer Batistei!

 

0 Comments

 1. MagdaDy says:

  Foarte inspirate si tinutele si locatia! Felicitari 🙂

  1. Zâna Boemă says:

   Multmesc mult, Magda, a fost love at first sight atat in cazul rochiilor cat si a locatiei!

 2. MagdaDy says:

  La cat mai multe revelatii de moment! 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.