Șefi de coșmar 2, review

Posted on
Sefi de cosmar 2

Sefi de cosmar 2

Ca acțiunea să aibă sens îți recomand să vezi primul film, care a fost mult mai bine realizat și la care se face referire destul de des pe parcursul filmului. Pe scurt, Șefi de coșmar este o comedie despre viața lamentabilă a trei bărbați care își detestă viața și jobul datorită șefilor care le fac viața un iad cu mare abilitate și plăcere. Dacă în primul film cei trei: Dale (Charlie Day), Kurt (Jason Sudeikis) și Nick (Nick Hendricks) plănuiesc să își omoare superiorii, în loc să își dea demisia sau să schimbe departamentul în care lucrează, cum ar face niște oameni normali, în al doilea film aceștia devin antreprenori și implicit proprii șefi.

Să vă așteptați la un început prost, ca o o mâncare reîncălzită de prea multe ori, dar comedia va lua avânt în a doua treime și vă va amuza copios (dacă ești in the mood pentru o comedie tâmpită) și va culmina cu adevărate hohote de râs. După cum vă povesteam, „craii” devin proprii șefi și eșuează lamentabil datorită lui Rex (superbul Chris Pine) și Bart Hanson (talentatul și carismaticul Christopher Waltz), doi corporatiști fără suflet (cum altfel? ). Soluția pe care o găsesc Dale, Kurt și Nick la această problemă? Evident, să se răzbune pe cei doi, răpindu-l pe Rex, fiul superficial și răsfățat al diabolicului-fără-suflet Bart.

Ei bine, din momentul în care cei trei își pun planul în aplicare acesta nu face decât să eșueze lamentabil sub fiecare aspect iar hohotele încep să se audă în sală. Din fericire apar și în Șefi de coșmar 2 Dave (Kevin Spacey), la fel de înspăimântător și în spatele gratiilor, Julia (Jennifer Aniston) la fel de… insațiabilă iar Motherfuker (Jamie Fox) o adevărată inspirație pentru cei trei răufăcători aspiranți. Deliciul acestui film este atât din punct de vedere vizual cât și ca interpretare Chris Pine, care reușește să le dea viața peste cap lui Dale, Kurt și Nick. Deși este răpit de cei trei, Rex este cel care deține controlul asupra situației și îi manipulează pe aceștia să ia asupra lor toată vina planului său ingenios și malefic. Printr-un noroc chior anti-eroii noștri reușesc să fie exonerați de vină și devin din noi angajați… în propria firmă de această dată!

Te las cu trailerul filmului și aștept și impresiile tale dacă te duci să vezi Șefi de coșmar 2 la cinematograf.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.