Wish list Crăciun 2014 #bijuterii

Posted on

Nu-i deloc simplu să îți creezi un wish list pentru cadourile de Crăciun, pentru că noi femeile mereu ne dorim mult prea multe lucruri! Pe lângă sănătate și clipe frumoase alături de cei dragi am o listă cel puțin impresionantă de cadouri pe care mi le doresc de la Moșul, la fel ca în fiecare an!

Bohemian Accessories
Orice femeie respectabilă deține cel puțin un ceas în colecția de accesorii. Eu înca nu dețin unul dar mi-ar face mare plăcere să mi-l dăruiesc la primul proiect personal încheiat cu succes. Un alt accesoriu foarte important din wish list-ul de mai sus este inelul Dior, pe care mi-l doresc de la jumătatea mea, deși i-am dat deja un răspuns pozitiv cu ceva timp în urmă. Apoi, brățara mea din colecția Pandora Essence are nevoie de o esență nouă. După încrederea în sine, pe care mă lupt să o dobândesc, mai am nevoie și de puțină putere pentru că mă așteaptă vremuri pline de încercări. Știu, forța vine din interior, dar nu ar arăta deloc rău pe brățara mea un charm Pandora Essence – Strenght, nu?
Dacă Moșul are alte planuri pentru anul acesta i-am sugerat și alte accesorii mai „mărunte”: un colier cu rândunele, unul cu franjuri colorați sau un altul cu pene, o coroniță din flori, un accesoriu pentru păr metalic (nu am aflat încă ce denumire oficială are), un set de inele cu pietre negre, un inel cu urechiușe de pisică și un cercel statement sub formă de săgeată.
Moșule, eu sper că wish list-ul meu de bijuterii te va inspira!
Tu ce bijuterii îți dorești să primești cadou de Crăciun?
Foto Pinterest

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.