Pulovăre de iarnă #winteressentials

Posted on
Winter Sweaters #winteressentials
Oricât de nesuferit ar fi sezonul rece, întotdeauna găsim motive și metode să ne adaptăm capriciilor vremii.
Oricât de mult aș iubi rochiile diafane de vară nimic, nu se compară cu farmecul unui pulovăr călduros. Și pentru că nu am timp să ajung și fizic în magazine, la shopping, am selectat în această postare cele mai frumoase modele de pulovere pe care mi le doresc, asortate la o pereche de skinny jeans și ghete până la glezne din piele întoarsă. Știu, nu sunt o alegere tocmai practică iarna, dar nu le pot rezista!
#1 Pulovărul cu animal print. Dacă multă vreme am avut prejudecăți față de acest imprimeu, de câțiva ani am făcut o pasiune pentru acesta pe care trebuie să mi-o hrănesc. În combinația potrivită, orice piesă vestimentară cu animal print arată senzațional. Nu uita, anul acesta se poartă mixul de printuri, așadar ai liber la combinații inedite!
#2 Pulovărul cu imprimeu grafic. Deși în mod normal aș fi ales un pulovăr cu imprimeu pied de coq, de această dată m-am oprit asupra unui model mai potrivit sezonului. Cumva, în mintea mea, aș putea purta acest pulovăr în locul celui ”tradițional” cu reni. În plus, una dintre culorile dominante este marsala, culoarea Pantone a anului 2015! Abia aștept să pregătesc și o galerie foto cu această culoare pe care o ador!
#3 WOW. Modelul favorit pentru iarna aceasta este modelul cu prințesa modernă. Dacă de obicei mă feresc de sweatshirts, de această dată am ales un model wow, care m-a impresionat datorită modelului său.
#4 Pufoșenia gri. În iarna 2014-2015 se poartă pulovărele pufoase dar și pulovărele gri, așa că dacă există opțiunea de a alege 2-în-1, de ce să nu o fac? Mda, probabil că m-aș mângâia singură drenetic la primele purtări, sper doar ca un astfel de model să facă față spălărilor la mașina de spălat.
#5 Pulovărul cu mâneci evazate. Un model pe care îl iubesc la fel de tare ca pe celelalte și puțin în plus. Este PERFECT în viziunea mea deoarece culoarea mă scoate din anonimat iar modelul boem cu împletituri și mâneci evazate îl deosebesc de alte modele.
# Pentru că în sinea mea sunt o zână, nu pot rezista unui pulovăr cu un unicorn adorabil. Chiar dacă este pe fundal negru și chiar dacă este vorba de un sweatshirt, din nou.
În concluzie, am învățat să iubesc iarna pentru că pot purta toate aceste modele de pulovăre deosebite!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.