Primul interviu live @Cosmo

Posted on

interviu l

Pentru asta nu eram pregătită! Am cochetat cu ideea aceasta în „tinerețile” mele dar am renunțat destul de repede la gândul de a face o carieră în televiziune. Motivul este unul destul de simplu, nu pentru că nu mi-ar face plăcere sau pentru că nu m-aș descurca, ci pentru că nu mă încadrez în tiparul femeilor făcute să stea în fața camerelor: de fotografiat sau filmat. Nu-i nimic, totul se învață!

În ianuarie împlinesc 2 ani de când lucrez la Sanoma Hearst/Burda Media/Cosmopolitan.ro și în tot acest timp am învățat foarte multe lucruri și mai am de învățat și mai multe. După 2 ani am reușit să adaug în CV-ul meu și rolul de gazdă într-un interviu transmis online live. În ciuda emoțiilor care mi-au pus câteva capcane, am primit un feedback pozitiv, pe care nu o să îl las să mi se urce la cap. Am mult de lucru până să ajung să fiu mulțumită de mine!

În cadrul interviului am stat de vorbă cu Lidia Buble, o tipă foarte sociabilă și plină de viață. Recunosc, am avut prejudecăți la adresa ei până să o cunosc, dar este o tipă cool pe care mi-a făcut plăcere să o cunosc. În plus, este și talentată, ceea ce mă face să aștept cu nerăbdare lansarea următoarei piese!

O să revin și cu link-ul la care puteți urmări interviul, după care aștept părerile voastre sincere. Criticile sunt întotdeauna constructive!

DSC_0087

 

Lidia Buble, Mihaela Oarnă (make up artist), Elena Stanciu și Alexandra Bădiță, ”dream team” Cosmo.
Iată și filmarea de la interviu

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.