Vesta lungă kaki

Posted on

Ca o mignonă conștientă de înălțimea ei, evit pe cât posibil piesele lungi, pentru că pe mine par și mai lungi decât au fost proiectate ele.

Una dintre vedetele garderobei de primăvară este vesta lungă, care poate fi integrată cu ușurință în diverse ținute. Deși am evitat-o din cauza prejudecăților și complexelor legate de înălțime am descoperit că nu arată deloc rău pe mine, mai ales atunci când port paltforme înalte, dar nici atunci când o port cu încălțări joase și comode.

Prima ținută este compusă dintr-o pereche de jeanși tociți și un tricou în dungi, peste care am pus o vestă lungă kaki. Am ales o pereche de sandale cu platformă înaltă, dar lejere și o poșetă roșie, o ținută numai bună de ieșit la o terasă cu prietenele. Varianta a doua  este o ținută mai practică, numai bună pentru plimbările lungi prin parc. Am ales o pereche de încălțări comode și un rucsac încăpător, pentru a putea căra diverse mărunțișuri utile la drum lung.

Vesta lungă este în topul preferințelor mele vestimentare în această primăvară, mai ales că trecerea de la frig la cald s-a făcut fără o perioadă de tranziție, adică fără să mai avem nevoie de trench sau alte jachete călduroase. De la palton am trecut fără probleme direct la vesta lungă.

Voi cum purtați vesta lungă?

IMG_0447

IMG_0432

IMG_0419

IMG_0298

IMG_0270

IMG_0307

Păr răsfățat la New Line Studio

Foto: Denisia și Cristina.

Ținută: bluză i poșetă Motivi, rucsac Koton, jeans Etic, încălțări Adidas.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.