Șefa, o comedie tipic americană

Posted on

Odată cu vremea asta frumoasă mi-a revenit cheful de văzut comedii, chiar și tipic americane, cu glume obscene și situații absolut trăsnite.

Numele Melissei McCarthy pe afiș este un indicator de succes pentru un film de comedie, actrița fiind la apogeul carierei cu filme ca St. Vincent, Spy și Ghost Busthers, pe care îl aștept cu mare drag. În plus, eram nerăbdătoare să o văd și pe Kristen Bell, care arată la fel de bine precum o știam în serialul Veronica Mars.

În Șefa, Melissa interpretează rolul unei afaceriste fără scrupule, Michelle Darnell, care își pierde imperiul în urma unei fraude și este nevoită să se reinventeze. Singura persoană care este dispusă să o ajute este fosta ei asistentă, Claire, care nu se îndură să o lase în stradă pe fosta ei șefă abuzivă și nepăsătoare.the boss 2

Chiar și fără resurse financiare la dispoziție, geniul lui Michelle identifică o oportunitate de business inedită, în care o include și pe Claire, ca partener cu drepturi egale de această dată. Cele două pornesc pe drumul antreprenoriatului și au parte încă de la început de un succes răsunător – firma lor de prăjituri de casă ”șterge pe jos” cu concurența datorită unei strategii diabolice pusă la cale de ”lupoaica în straie de miel”.

Melissa este haioasă orice ar face și își interpretează rolul cu umor și talent. Michelle este o scorpie care s-a cățărat pe scara ierarhică călcând mulți apropiați în picioare, printre care și un fost iubit, interpretat de chiar Peter Dinklage. El este cel care o ”scapă” de avere pe Michelle și care reușește să le strice afacerea celor două antreprenoare.the boss

Cine și cum va câștiga această confruntare delicioasă veți descoperi la cinematograf, din 15 aprilie, tot ce vă spun este că Michelle și Ron se luptă parte în parte, cu săbii de samurai, la final.

De ce merită să mergi să vezi filmul de comedie Șefa? E simplu, Melissa e super haioasă, iar în combinație cu Peter este senzațională. Cu toții avem nevoie de o comedie tâmpită, în stil american, să ne descrețim frunțile. Eu și prietena mea am râs cu poftă, pentru că Șefa este un film plin de scene haioase.

Singurul moment care mi s-a părut deplasat chiar și pentru un film american a fost o confruntare între cele 2 găsți de puștoaice, care s-a lăsat cu daune majore. Nu mi se pare amuzant să pui niște copile să se bată atât de grafic (da, știu că nu s-a întâmplat pe bune, dar tot nu-i ok) iar filmul nu a avut nimic de câștigat cu scena aceasta. Nici nu îmi amintesc cine știe ce râsete în sala la scena aceasta.

Te las să te hotărăști singură dacă filmul Șefa este comedia care o să te amuze data viitoare la cinematograf, cu trailerul de mai jos.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.