Un paradox pe zi

Posted on

imageAstazi am avut o revelatie. Ador sentimentul ala de claritate atunci cand imi vine o idee atat de bine definita, un adevar atat de simplu si de calm.

Revelatiile nu sunt de bine intotdeauna, din contra. Ale mele sunt de genul ‘uite ca Universul nu vrea, oricat de mult iti doresti tu’! Ultima mea revelatie este despre timpul meu liber si despre oamenii pe care ii numesc prieteni. Prin facultate am avut o discutie foarte incrancenata cu cineva pe tema prietenilor si a timpului dedicat iesirilor si evenimentelor. Pe atunci nu lucram, am fost o boema, inca de atunci, asadar habar nu aveam cum o sa fie viata mea de om in campul muncii.

Pe scurt, eu sustineam sus si tare ca Bucurestiul este orasul in care trebuie sa fiu, pentru ca aici sunt toti prietenii mei si pentru ca aici am multe alternative de locuri cool si evenimente interesante. Asa consider si acum, doar ca lista prietenilor s-a injumatatit, asa cum este normal, iar iesirile mele sunt intr-adevar memorabile doar ca foarte rare. Noroc cu evenimentele de lucru ca mai ies si eu din carapacea mea!

Astfel, am ajuns sa imi vad cele cateva prietene odata la cateva luni, mai degraba la ocazii speciale, iar in oras si la evenimente nu am mai iesit de multa vreme. Noroc cu Summer Well-ul, ca mi-a trecut si supararea ca nu am ajuns la Sziget, iar apoi noroc cu Nouvelle Vague ca a venit la Green Sounds, ca altfel nu ieseam in parc vara asta. Nu ca nu as fi destul de activa in restul timpului, dar majoritatea iesirilor sunt de serviciu si oricat de misto ar fi nu le suplinesc pe cele organizate de mine si prietenii mei.

Solutia ar fi sa fiu mai organizata si sa le ofer suficient timp prietenilor si evenimentelor si locurilor care merita sa fie descoperite. Sper sa nu imi irosesc revelatia si sa schimb lucrurile in bine in viata mea, oricat de obosita sau ocupata mi se pare ca sunt.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.