Tu știi ce vrei?

Posted on

rochie revelion paieteAstăzi am auzit o teorie intereseantă, conform căreia femeile nu știu ce vor. Din păcate, în cazul meu, este valabilă!

Deși ar putea să mă liniștească această teorie care îmi confirmă că nu este neapărat ceva în neregulă cu mine, ci cu toate femeile, asta nu înseamnă că sunt dispusă să mă supun atât de ușor fatalității. De aceea încerc să fiu cât mai organizată și să îmi setez mereu obiective pe termen lung și scurt, ca să nu las viața să mă poarte unde crede ea de cuviință, ci acolo unde îmi doresc eu să ajung.

Poate că este de vină faptul că se termină anul, poate că pur și simplu am ajuns în punctul în care este cazul să fac ceva schimbări în viața mea, cert este că am câteva planuri de viitor/obiective/rezoluții pentru 2015.

Primul obiectiv personal este acela de a mă dezvolta în continuare, de a avea mai multă încredere în mine, de a munci cu mai multă determinare și de a învăța lucruri noi. Nu că nu aș lucra deja într-un domeniu creativ și competitiv, dar mă simt atât de obosită mereu încât nu reușesc să lucrez mai mult și mai bine la dezvoltarea mea personală.

Un obiectiv foarte important pentru mine și familia mea este ca anul următor să îmi cumpăr casa mea. Simt nevoia să aparțin unui loc, să am un reper spațial, chiar dacă la anul aș putea foarte bine să plec pentru o anumită perioadă de timp… în Franța să spunem! Este felul meu de a spune sunt un adult responsabil!

Pentru anul următor îmi doresc să dezvolt mai multe proiecte personale, să ies din zona de confort și să creez mai mult. Poate de aceea am început acest blog, ca să muncesc și pentru mine, ca să mă pot exprima în termenii mei și să mă regăsesc. Acest jurnal public de boemă mă va ajuta să mă cunosc și să îmi dau seama mai bine ce vreau.

Tu știi ce vrei?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.