Tricotaje sofisticate pentru zilele nehotărâte de iarnă

Posted on

Până de curând consideram tricotajele plictisitoare, însă gusturile mele au evoluat odată cu vârsta. Astazi prefer o bluză fină, tricotată, unui hanorac în orice moment.

Odată cu reîntoarcerea modei anilor 70, se poartă din nou tricotajele, iar Stefanel este unul dintre brandurile consacrate care folosesc acest tip de material, în diverse combinații de fibre textile. Iar atingerea unei bluze lejere de cașmir, va garantez că nu se compară cu nimica altceva, așadar voi prefera întordeauna acest tip de material.

Vremea, ca și vremurile, este înșelătoare, așadar vă sfătuiesc să aveți grijă cu ce vă îmbrăcați ca să nu rămâneți sechestrați câteva zile la pat, cu noptiera plină de medicamente. O bluză tricotată din cașmir și o fustă tricotată cu o croială elegantă îți vor permite să ai un look sofisticat, să te miști comod și să-ți menajezi sănătatea cu ușurință. Nu uitați să adăugați și un palton cu guler din blană artificială și poate o pălărie, pentru un plus de mister.

Iar dacă zilele sunt prea gri, le puteți înveseli cu un buchet de flori. Desigur, voi prefera o floare în ghiveci, o orhidee pătată și viu colorată ori o plantă cu frunze dese ce mustesc de viață, dar un aranjament precum cel cu trandafiri pe care l-am primit de curând, ar fi o excepție de neuitat. Vizita mea la Floria în stradă a coincis cu una dintre cele mai plăcute zile de duminică, păcat că nu v-am arătat suficient de rapid și ce frumos este acolo. Nu ai cum să nu te simți deosebit între atâtea flori!

O duminică plină de căldură, culoare și liniște în gânduri vă doresc!

floraria-floria-in-strada-tinuta stefanel

stefanel floria tricotaje

flori-floria-in-strada

floria-bluza-tricotata-stefanel

fusta tricot bluza stefanel

fusta tricot bluza casmir stefanel

stefanel tricotaje

bluza casmir tricotaj stefanel.jpg

Foto: Dragoș Marin & Daniela Niculi

Ținută: Stefanel România

Locație: Floria în stradă (thanks to Anca Popa)

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.