#trendurideco Oglinda tip fereastră

Posted on

Noi, femeile, iubim oglinzile. Sau poate sunt doar eu cea care își privește reflexia în orice suprafață lucioasă?

Pe lângă oglinda mare din holul de la intrare, unde îmi analizez ținutele și care creează impresia unui spațiu mai mare, mai am în plan și o oglindă mai mică sau poate chiar mai multe. Acestea și-au depășit de mult funcția practică, au devenit adevărate piese statement cu ramele lor sofisticate, în ton cu trendurile și arată bine în orice cameră.

Oglinda tip fereastră poate fi poziționată în holul de la intrare pe o consolă, în camera de zi pe șemineu sau chiar în baie, în fața chiuvetei. Poți alege între modele minimaliste, cu rama metalică simplă sau un model cu ramă din lemn, cu aspect vintage. Iar dacă ai timp și îndemânare poți alege varianta upcycled, să recondiționezi o fereastră veche, în care să montezi oglinzi.

Visez și eu la un spațiu de tip atelier acasă la mine, poate o să mă mult cândva la casă și o să am suficient spațiu la dispoziție să pot să mă ocup de proiecte handmade mai complexe, precum acesta. Până atunci, avem la dispoziție în magazine suficiente opțiuni pentru decorațiuni impresionante.

Prețurile sunt la extreme. Poți găsi o oglindă cu aspect vintage de la 150 lei, iar prețul pentru un model mai mare, din materiale mai bune, de la un producător consacrat ajunge și la 2000 lei. Dacă este doar un moft, îți recomand un model mai accesibil, dar dacă este vorba de o piesă cheie în decorarea casei tale, atunci o investiție mai mare este complet justificată.

Voi ce părere aveți despre oglinzile tip fereastră? Credeți că s-ar potrivi în decorul casei voastre?

Oglinzi tip fereastră în stil indistrial

Ramele negre, metalice, care încadrează oglinzi cu aspect ușor învechit arată tare bine într-un decor nordic, minimalist dar și într-un interior nonconformist, alături de alte decorațiuni metalice.

oglinda-tip-fereastra-inalta

oglinda-tip-fereastra

oglinda-tip-fereastra-industriala-1

oglinda-tip-fereastra-industriala

oglinda-tip-fereastra-baie

Ferestre tip oglindă cu aspect vintage

Îmi plac lucrurile cu aspect vintage, dar cel mai tare îmi plac proiectele upcycled și aș fi dispusă să plătesc mai mult pentru un obiect cu o poveste, recondiționat și cu o utilizare nouă.

oglinda-tip-fereastra-reconditionata

oglinda-tip-fereastra-tripla

oglinda-dubla-tip-fereastra

oglinda-tip-fereastra-1

Ferestre tip oglindă cu obloane

Un interior decorat în stil shabby chic ar putea fi completat cu o oglindă cu obloane sau cu o oglindă pe obloane. Ar fi o adevărată fereastră către sufletul tău!

oglinda-cu-obloane-1

oglinda-cu-obloane-2

oglinda-cu-obloane

Dacă vă doriți și voi în casă o oglindă tip fereastră, am găsit câteva opțiuni disponibile în magazinele online. Click pe poze pentru preț și magazinul în care le găsiți!

De unde cumpărăm oglinzi tip fereastră

Vă aștept pe blog pentru mai multe idei de deco interesante!

 

 

 

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.