Corpuri de iluminat din hârtie de la designeri români

Posted on

 

A trecut mai bine de un an de când ne-am mutat în cuibușorul nostru, iar totul începe să capete contur. Cu toate astea, la capitolul corpuri de iluminat suntem încă la stadiul ”mațe” care atârnă din tavan, mai puțin în bucătărie, unde avem o instalație din țeavă de cupru meșterită de Dragoș.

Mai sunt multe de luat prin casă, dar strictul necesar îl avem deja, așadar ne putem gândi și la decorațiuni, iar pentru mine, corpurile de iluminat intră în categoria deco, pentru că becurile sunt deja la locul lor și își fac treaba cu brio și economie. Rămâne de văzut, așadar, ce vom alege în continuare, mai ales că opțiuni sunt din belșug.

Dacă și voi sunteți în căutare de corpuri de iluminat, mi-au rămas în minte câteva modele de la designeri români pe care aș vrea să vi le împărtășesc și vouă, poate vă inspiră.

Foldo geometric light

Nici prin gând nu mi-a trecut vreodată că aș putea lua în considerare corpuri de iluminat din carton, dar pe cele de la Foldo le-am îndrăgit din prima clipă când le-am văzut. Au un design minimalist, funcțional și se integrează ușor în orice spațiu.

Ai la dispoziție 5 modele diferite și mai multe culori, iar sistemul de montaj este super simplu. Le găsești la reducere în perioada asta la Dizainăr, cu 250 ron bucata.

cutie-bulbo

foldo-bulbo

foldo-corpuri-de-iluminat-geometrice

7 lămpi

Pentru iubitorii de materiale reciclate, dar nu numai, corpurile de iluminat din hârtie reciclată de la 7 lămpi sunt o opțiune minunată. Ador textura, deși nu le-am văzut în realitate și îmi plac și combinațiile de culori care le transformă în piese statement în locuință. Dacă sunteți din Cluj le puteți cunoaște personal și pe creatoarele lor și le puteți cumpăra de online de pe dizainar.ro.

Dimensiunea  standard este de 45 cm în diametru și prețul este 539 lei.

7-lampi-hartie-reciclata

7-lampi-hartie-reciclata-3

7-lampi-hartie-reciclata-2

Atelier A4

Vrei o pată de culoare în casă? Poți să alegi un candelabru colorat Carioca din hârtie reciclată cu 6, 7, 9 sau 12 abajururi, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Fiecare abajur este unicat, fiind realizat manual din pastă de hârtie și au un diametru de 23 cm.

carioca-3-1024x441-1carioca-7-3

Văzduh

Am mai scris despre Văzduh într-o postare cu idei de cadouri românești, dar simt nevoia să adaug acest brand și la lista corpurilor de iluminat, ideale pentru interioarele boeme și romantice. Eu dețin deja un dreamcatcher simpatic de la la ei și mă tot gândesc la o lustră cu cocori origami în dormitor. Sunt absolut sigură că rezultatul va fi unul senzațional, ador toate piesele lor!

vazduh-2vazduhvazduh-3

Voi ce corpuri de iluminat din hârtie create de designeri români îmi recomandați?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.