Top designers la MATERIA, primul târg de design contemporan în piele din România

Posted on

Weekendul acesta are loc la Grand Hotel du Boulevard primul eveniment dedicat designului contemporan în piele din România, unde vom avea ocazia să descoperim branduri noi, dar și să studiem laolaltă piese ale brandurilor deja consacrate.

Dacă vreți să mergeți la târg cu temele făcute, vă prezint și eu o selecție de 5 branduri dintre cele aproximativ 60 care vor fi prezente pe parcursul celor 2 zile la MATERIA:

Colecția capsulă a Oanei Lupeș, Minunea Mătușii Marlene, creată special pentru acest eveniment, este cea care mi-a atras atenția în mod deosebit prin piesele care te transportă într-o altă epocă, în care virtutea femeii se măsura în calitățile sale estetice. Hai să le vezi și să le probezi și tu!

Stilul Mihaelei Glăvan este unul inconfundabil, îl poți recunoaște fără excepție dintre toate celelalte și știi că orice obiect creat de ea se transformă instant în piesă statement, de care te îndrăgostești iremediabil. Tu porți ceva creat de ea, deja?

Geanta fluture și alte piese la fel de speciale precum aceasta te așteaptă să descoperi ce material versatil poate fi pielea. Vă invit să o descoperiți pe Ana Niculaie la târgul Materia, eu sunt tare curioasă cum arată și în realitate geanta aceasta fabuloasă!

Nu știu voi, femeile, cum priviți pantofii bărbătești, dar mie mi se par extrem de sexi! Trebuie să știți că pentru cea mai simplă pereche de pantofi marca Paul Cristian Shoes este nevoie de 60 de ore de muncă în 3 săptămâni.  Chapeau!

Orice ținută este completă cu un set de accesorii potrivit, iar bijuteriile create de Lucienne par de-a dreptul din altă galaxie. Create din piele, druze, foiță de aur și pietre, fiecare piesă este o adevărată dovadă de măiestrie.

Alte branduri participante la Materia sunt: LUWA, Papucei, Simina Filat, Millisimo, Atelier 437, Moon, Oana Vasiloiu,  Le Dot, Ana Marchetanu, Iutta, Lemnia, Alexandra Abraham și mulți alții.

Iar dacă nu te-ai convins că pielea este unul dintre cele mai col și versatile materiale, iată cum se poartă în street style:

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.