Am testat: Parusan® șampon și tonic împotriva căderii părului

Posted on

Dacă ar fi să aleg o singură trăsătură fizică de care mă mândresc și care mă definește, aș alege cu siguranță părul ondulat arămiu.

Sunt foarte încântată de părul meu și fac tot posibilul să îl protejez și să îi mențin aspectul sănătos, de aceea am fost bucuroasă să testez gama Parusan® împotriva căderii părului. Am ales să îl testez pe părul meu nu doar din curiozitate, ci și pentru că de ceva vreme a început să îmi cadă o cantitate de păr mai mare decât de obicei.

Căderea părului poate fi provocată de mai mulți factori: stresul, lipsa unor minerale și vitamine din organism, tratamente agresive sau pur și simplu o etapă normală prin care părul nostru trece din timp în timp. După cum povestea și Domnul Foarfecă, uneori poate fi vorba despre o impresie greșită, iar primul pas este să stabilești care este situația în cazul tău și să iei măsuri.

Gama Parusan® este un aliat important datorită substanței active AnaGain™, considerată a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea căderii părului. Acesta a fost obţinut după numeroase studii şi analize clinice și a fost desemnat ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la evenimentul Beyond Beauty din Paris, în 2014, o confirmare a efectului pozitiv asupra procesului de creştere a părului.

Având la bază extractul din lăstari de mazăre, AnaGain™ stimulează anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea creşterii părului, astfel încât, după 3 luni de utilizare a produselor ce conţin această substanţă, s-a observat sporirea semnificativă a numărului de foliculi de păr şi reducerea căderii părului.

Setul este compus dintr-un șampon stimulator, recomandat pentru utilizare zilnică și un tonic energizant, care nu se clătește. Eu îmi spăl întotdeauna părul de două ori, astfel că prima oară folosesc un șampon obișnuit, iar a doua oară folosesc Parusan®, pe care îl las câteva minute să acționeze pe scalp. Tonicul este foarte simplu de aplicat, nu are niciun miros și nu se simte în niciun fel după ce se usucă, ceea ce e grozav.

Părul meu vopsit și ondulat are nevoie și de hidratare, de aceea folosesc la fiecare spălare și balsam sau mască, altfel e grav, cu siguranță o să mă vezi cu părul împletit a doua zi. La fel vă recomand și vouă să faceți, în funcție de tipul de păr pe care îl aveți.

Rezultatele unui astfel de tratament se văd după o utilizare de lungă durată și trebuie folosit în mod frecvent. Le știți și voi pe duduile care încep un tratament nu-știu-de-care și se plâng după prima utilizare că nu văd rezultatele, pentru că vor totul pe loc. Nu exagerez când spun că își cam merită soarta, căci tot ele sunt și cele care își bată joc de corpul lor. Eu cred mai degrabă în prevenție și vă încurajez să faceți la fel!

Ce alte curiozități legate despre Parusan® aveți? L-ați testat vreodată?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.