Tendințe în amenajarea locuinței – 5 modele HOT de tapet

Posted on

 

Una dintre ultimele mele obsesii în materie de deco este tapetul, un trend care ia din ce în ce mai mare amploare în amenajarea locuinței.

Totul a început în momentul în care m-am hotărât să îmi comand șifonierele dintr-un material alb, simplu, pentru ca apoi să le personalizez. Prima opțiune de personalizare au fost stickerele, apoi m-am gândit la pictură și apoi am ajuns cu gândul la tapet, care să acopere atât ușile simple de șifonier cât și peretele și să se camufleze astfel.

Bine, bine, pare că știu ce vreau, dar nu-i deloc așa, pentru că sunt atât de multe opțiuni cool încât mi-e greu să mă decid asupra unui model, mai ales că trebuie se asorteze și cu patul din lemn cu elemente din cupru. În căutările mele pe Pinterest am dat peste o mulțime de modele , pe care m-am hotărât să vi le arăt și vouă, în cazul în care vă doriți o schimbare în locuință în această primăvară.

Tapetul cu flori supradimensionate

Ai grijă să nu mixezi prea multe pattern-uri, chiar dacă acum se poartă, e foarte probabil ca sezonul următor să nu îți mai placă. Nu te oprește nimeni să le asortezi și cu alte plante, în viață.

Tapetul cu harta lumii

Când eram mai mică mă jucam cu fratele meu pe harta lumii, pe care o aveam agățată pe peretele camerei și pot să vă spun că era singurul joc la care ne înțelegeam și care ne făcea plăcere amândurora. În plus, dacă îți dorești să vezi lumea, o poți avea sub ochi mereu, chiar dacă nu călătorești.

 Tapetul cu model în acuarelă

Probabil unora li se va părea că arată ca un zid plin de mucegai și umezeală sau ca niște pete de cerneală pe care îți tot vine să le ștergi, dar eu zic să arată foarte artistic. Mă gândesc serios la o pată din asta pe holul de la intrare, singura problemă fiind că vreau să se întindă și pe tavan, exact ca o inundație de la vecinul de deasupra. Ce comparație am găsit și eu!

Tapet cu elemente grafice

Dungi, triunghiuri, picățele și orice alte elemente grafice îți mai trec prin gând, toate pot forma o operă de artă exinsă, pe un perete întreg.

Foto tapetul

Ai făcut o poză demențială și vrei să te bucuri de ea zilnic cum deschizi ochii? Nimic mai simplu, o poți transforma în foto tapet, iar efectul este unul cu adevărat impresionant.

Alte idei de utilizare a tapetului

Poți pune tapet și pe alte piese de mobilier, așa cum am și eu de gând să fac, pentru un upgrade – dacă e o mobilă mai veche sau pentru a o personaliza, dacă e prea plictisitoare.

Vouă care modele de tapet vi se par cele mai cool și pe care le-ați vedea și pe pereții voștri? Cât credeți că va rezista acest trend?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.