Elixirul tinereții sub formă de colagen lichid: BEAUTIN COLLAGEN

Posted on

Frumusețea trebuie să fie o preocupare permanentă, nu destinată vârstelor înaintate, așadar trebuie să fim mereu la curent cu noutățile și să le alegem pe acelea care se potrivesc mai bine nevoilor noastre.

Niciun produs și niciun supliment nu va putea spori frumusețea ta naturală dacă nu ai grijă de tine, de aceea trebuie să fii mereu atentă cu alimentația ta, cu orele de somn dar și în privința condiției fizice. Odată ce te-ai asigurat că bifezi toate cerințele unui stil de viață sănătos e timpul să te gândești mai departe, la felul în care ai putea să stimulezi atuurile tale naturale.

beautin collagenCa un răsfăț de Ziua Femeii, am primit să testez BEAUTΙΝ COLLAGEN, un supliment alimentar care conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție, este îmbogățit cu acid hialuronic, conținând de asemenea  vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.

BEAUTIN COLLAGEN are dublu rol: conține nutrienți gata de a fi asimilați de organism, dar și micronutrienți ce contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism.

Beneficii:

  • sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare acesteia
  • întărește părul și unghiile
  • contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv
  • îmbunătățește starea articulațiilor
  • are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi

Produsul este în formă lichidă pentru o administrare facilă. Poate fi ingerat ca atare sau după ce este diluat cu apă. Deși colagenul este obținut din surse naturale de pește, el nu are un gust asociat sursei de proveniență, ba dimpotrivă, este îmbogățit cu arome plăcute de fructe: căpșuni-vanilie și mango-pepene galben. Pentru rezultate de impact se recomandă utilizarea zilnică a produsului timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml (ușor de măsurat cu ajutorul capacului special al produsului).

Voi începe în curând să îl consum și vă voi ține la curent cu rezultatele!

BEAUTIN COLLAGEN Packshot si measure cup

0 Comments

  1. luizacernica says:

    Super! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.