Bloggers sleepover party @Kika de ziua somnului și ziua fericirii

Posted on

Un sleepover poate fi un adevărat motiv de fericire – în compania potrivită – iar ultima mea petrecere în pijamale la Kika s-a dovedit a fi un total succes.

Mi-am petrecut noapte dintre #ZiuaSomnului și #ZiuaFericirii împreună cu alți bloggeri mișto și gazdele nostre de la Pastel și Kika la cel mai tare sleepover party. A fost o noapte lungă, cu momente pline de voie bună, dar prea scurtă pentru opțiunile de distracție disponibile, așadar sper să repetăm figura cât mai curând.

kika saltele lenjerie de patCând am primit invitația să particip la petrecerea în pijamale de la magazinul Kika, am avut ceva dubii, recunosc: nu îi cunosc prea bine pe ceilalți invitați, am un somn dificil, mă trezesc la cel mai mic zgomot și era o noapte de weekend, pe care în mod normal o dedic familiei și iubitului, dar am făcut o excepție și mă bucur foarte tare. Toate grijile mele mărunte și stupide s-au dovedit a fi inutile, ba chiar așteptările mi-au fost cu mult depășite.

Petrecerea a început târziu, după cum vă spuneam, așadar nu am avut suficient timp să ne jucăm cât ne-am fi dorit, dar toate activitățile au fost distractive, iar discuțiile de calitate. Am început seara cu turul magazinului și drept să vă spun, am fost cu adevărat impresionată. Sunt la prima vizită la Kika și nu mă așteptam să găsesc atât de multe piese de mobilier, decorațiuni și accesorii atât de moderne, practice și o gamă atât de variată. Cu alte cuvinte, mă voi reîntoarce în magazin cu drag cât mai curând, mai ales că sunt în continuare în căutare de obiecte care să îmi transforme locuința în ACASĂ.

kika saltele lenjerie sleepover.jpg

După o masă copioasă în restaurantul magazinului și după ce i-am cântat Iuliei de la Yum Stops, care își sărbătorește ziua de naștere de #ZiuaFericirii, ne-am întors în zona de saltele, unde aveam și noi pregătite paturile, pentru a afla mai multe detalii despre cel mai important obiect pentru calitatea somnului. Cu datele tehnice revin mai tâtziu, dar trebuie să mă laud că am avut câteva întrebări bune pentru gazele noastre, pentru că m-am documentat și eu destul de mult cu privire la saltele când m-am mutat.

Era deja #ZiuaFericirii când am început jocurile: Adevăr sau Provocare, am creat moodboard-uri, am făcut improvizație și am răspuns și la alte provocări haioase, în echipe. Echipamentul de lucru a constat în cele mai adorabile pijamale de la C&A România, fiecare cu un model diferit, potrivit personalității fiecăruia. Pe lângă design modern și atractiv, pijamalele sunt atât de ușoare și de comode, că nici nu le simt, așadar m-am contorsionat în timpul somnului fără să mă strângă pe undeva.

pijamale C&A

După jocurile personalizate pregătite de gazdele noastre, gândite în jurul saltelelor de la Kika, a mai urmat o sesiune scură de boardgames, unde am învățat un joc nou, super creativ – Dixit. Se făcuse deja 4 dimineața când m-am băgat în patul meu cu flori de mac, cu un ochios moale în brațe, noul meu sleeping buddy, cu părere de rău că nu am avut mai mult timp la dispoziție să ne jucăm și să disutăm.

M-am trezit după 4 ore de somn în modul buștean ca și cum aș  dormit la mine în pat, adică relaxată și odihnită și cu chef de noi întâlniri cu oamenii cu care mi-am petrecut noaptea dintre #ZiuaSomnului și #ZiuaFericirii dar și curioasă de surprizele pe care prietenii de la Pastel le pregătesc în continuare. Felicitări tuturor pentru o noapte memorabilă!

Eu și celălalt amic, Darth Vader, vă îmbrățișăm!

star wars

0 Comments

  1. Irina Alina Constantin says:

    Noul meu partner de somn e rozzzzzz!!! #happy. Mi-a făcut plăcere să facem cunoștință. Sper să ne mai vedem și în alte circumstanțe să jucăm Dixit.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.