Squired, aplicația românească pentru rezervări în București

Posted on

Squired este o aplicație românească, recent lansată, pentru rezervări în localurile din București și disponibilă pentru Android – momentan.

Dacă ești ca mine, îți amintești să faci rezervare în oraș la miezul nopții, atunci când nu îți răspunde nimeni la telefon sau pur și simplu nu îți face plăcere să discuți cu necunoscuți, atunci aplicația Squired este soluția ideală pentru tine. Cu un design minimalist și intuitiv, ușor de folosit, aplicația românească te ajută să îți faci rezervare în localul favorit din București, să descoperi localuri noi în funcție de recomandări sau în funcție de proximitate, dar și să ai acces la cele mai importante informații. În plus, userii pot beneficia de diverse oferte din partea localurilor partenere.squired

Nu am avut oportunitatea să folosesc încă aplicația cu adevărat, să îmi fac o rezervare reală, dar am testat-o ca să știu despre ce vorbesc atunci când v-o recomand.Pe lângă faptul că este creată de niște români – tineri, frumoși dar mai ales ingenioși – mi se pare o aplicație foarte utilă. Nu doar pentru că mă poate ajuta să fac o rezervare în București, singurul oraș în care este momentan disponibilă, dar Squired m-a ținut captivă ceva timp și am descoperit câteva localuri atractive pe care nu le cunoșteam și unde intenționez să ajung curând.

Aplicația este importantă și pentru localurile care aleg să o folosească, iar accesul la pachetul de bază este gratuit. Acestea pot afla detalii despre poziționarea lor pe piață, despre clienții lor și alte detalii utile. Dintre cele 18 localuri abordate de la lansarea aplicației, 15 o folosesc deja, iar interesul este în creștere, mai ales după premiul primit la Innovation Labs, pentru Best Retail product.yum stops

La petrecerea de lansare, organizată la Fumetto, am aflat și de colaborarea celor de la Squired, care urmează să lanseze aplicația și în varianta iOS cât mai curând, cu Yum Stops, delicioasele fete care realizează recenzii savuroase pentru cele mai cool și interesante localuri. Momentan nu am văzut în aplicație cum funcționează asta, dar vestea este cu siguranță una minunată, mai ales pentru că le urmăresc cu atenție site-ul și mă bucur să le găsesc și împreună.

Vă invit și pe voi să descărcați aplicația, să o testați, să o folosiți și să oferiți feedback-ul vostru, iar dacă locuiți în Cluj și Constanța, puteți să o descărcați și voi, pentru că urmează să fie lansată și aici. Eu le urez mult succes și vă asigur că o voi folosi la următoarele ieșiri în București.

O nouă experiență a rezervărilor – Squired.

squired_fumetto

Foto Facebook Squired

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.