Cum a fost la Instafestival și ce am pozat pe acolo

Posted on

Dacă nu v-ați prins, sunt ”umpic” obsedată de Instagram. Nu prea se vede în numărul followerilor – mă mențin la 1100 de ceva vreme – pentru că obsesia mea se rezumă în mare la împărțit inimioare, dar întotdeauna pe merit. Nicio inimioară nu a fost oferită gratuit de Zână vreodată!

Ce este Instafestival

Instafestival este un eveniment dedicat obsedaților de Instagram ca mine, un prilej pentru a (se) poza cu tot felul de cadre cool puse la cale de o mână de branduri. Șmecheria s-a petrecut la Dumbrava Vlăsiei, la Balotești, un cartier rezidențial wow in the making. Acolo am vizitat 2 case absolut minunate, pe care le puteți admira și voi în pozele de mai jos.

Ce-am făcut la Instafestival

Punctul de întâlnire a fost la Starbucks Reserve unde ne-am înarmat cu doza de cofeină necesară pentru o zi plină, plină de fun. Înainte să părăsim orașul am luat parte la un tur gratuit prin Centrul Vechi oferit de Walkabout free walking tours, ocazie cu care am mai aflat una alta despre obiectivele cele mai populare și am intrat în curte la biserica Stavropoleus, un loc magic, după cum puteți vedea în poze.

Am ajuns la Dumbrava Vlăsiei în jur de ora 3, după ce inițial am ajuns la Eden Land, situat în apropiere. Chiar, ar fi mers și de un cățărat prin copaci, dar nu eram îmbrăcată potrivit. Drumul este printr-o pădurice superbă, iar proprietatea este concojurată de verdeață. Primele case finalizate erau deschise vizitatorilor și ne-am bucurat să le explorăm.  Pentru mai multe detalii, puteți să vă uitați și în storie-urile mele de pe Insta, acolo am cele mai multe materiale, în mare parte video, din interior.

În zona verde au fost amenajate de branduri mai multe centre de activități&foto cornere atractive, material de pozat, filmat și boomerang-uit de obsedații de Insta participanți. Am înțeles că am fost în jur de 200 de persoane înscrise, atât influenceri de categoria zeci de mii, cât și din categoria amatorilor, ca mine.

Cine a făcut evenimentul posibil

Printre brandurile participante au fost Kaufland – sponsor principal, care a lansat și o super provocare. Dacă vedeți poze creative cu portocale pe Insta zilele astea, să știți cine e de vină! Am trecut pe la stand pe la Olympus, de unde am băut un suc 100% natural, de la Cointreau niște cocktail-uri senzaționale, o gogoașă yummy de la Donutino, m-am pozat cu gențile minunate de la Lemnia și mi-am conturat sprâncenele la brow bar-ul Benefit, pe care o să îi vizitez și în mall. Au fost multe, multe activări cool și branduri asemenea, dar am preferat să stau la umbră și să mă conversez cu oamenii.

Felicitări tuturor celor implicați, a ieșit un eveniment cool, care poate fi egalat doar de Digital Divas probabil.

Dar gata cu vorbele, am fost la Instafestival să fac poze. Enjoy them!

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.