Hippie style. Revine moda anilor 70

Posted on

Primăvara o iubesc din principiu, dar în 2015 am și mai multe motive… hippie să o aștept cu drag!

Începând cu sezonul primăvară-vară 2015 moda hippie revine în forță în toate colecțiile de pe catwalk dar și în marile lanțuri de magazine, iar influențele rămân prezente în continuare și în colecțiile prezentate până în acest moment pentru sezonul rece următor. Ideea de a găsi atât de ușor piese vestimentare care să mă reprezinte mă bucură, însă gândul că majoritatea fetelor se vor îmbrăca asemenător, doar pentru că asta este moda, nu mi se mai pare la fel de atrăgător.

Pene, franjuri și dantelă. Nu este un secret faptul că sunt îndrăgostită de moda hippie, sau mai bine spus de stilul de viață boem, că sunt pacifistă și iubesc natura, că îmi place să merg vara la munte pe coclauri și că prefer plimbările pe două roți încolăcită de mijlocul motociclistului meu pletos și cu sufletul mare.

Principalele elemente ale trendului hippie sunt imprimeurile etnice, pantalonii din piele sau evazați, rochiile maxi cu imprimeuri psihedelice, cămășile lejere din bumbac, dantelele delicate și accesoriile masive. Piesele mele favorite de pe catwalk sunt rochia din piele cu insert de dantela de la Gucci, combinația de pantaloni din piele și vesta cu imprimeu etnic de la Givenchy, toate rochiile Valentino și jacheta masculină Saint Laurent.

Mai jos am pregătit o galerie foto compusă din cele mai cool look-uri de pe catwalk, printre care nu m-am putut abține să nu introduc și câteva piese masculine. Care este ținuta ta favorită?

Această prezentare necesită JavaScript.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.