Cei mai HOT 10 barbati din lume

Posted on

 

Vine weekendul, așa că vă propun să îl începem cu o polemică foarte fierbinte, care să vă provoace vise agitate: care sunt cei mai sexy bărbați din lume?

Cred că atât pentru fani, cât și pentru cei care nu au citit niciodată cărțile 50 shades of Grey, dezamăgirea față de jocul actoricesc al lui Jamie Dornan (un tip bine, dealtfel) a fost la fel de mare. În fine, pentru că acele 2 ore petrecute în sala de cinematograf la comedia (nicidecum film romantic sau erotic) 50 shades of Grey nu pot fi recuperate, le-am compensat pentru mine și sper că și pentru voi, cu galeriile foto de mai jos.

Deși nu e ok să tratezi bărbații, sau orice ală ființă, ca pe niște obiecte, prefer să văd acest „clasament” ca pe un compliment adus acestor bărbați frumoși și talentați. Pe primul loc, la fel de sexy și de carismatici, sunt Charlie Hunnam, David Gandy și Joe Manganiello. Știu că am omis câțiva „clasici”, precum Ryan Gosling, Ryan Reynolds și chiar și pe Channing Tatum, însă acești domnii de bine nu au reușit să mă cucerească. Mie îmi plac tipii mai sălbatici, precum Hunnam, Manganiello, Momoa și motănelul de Kit Harrington.

Vă ascult, domnelor, care sunt preferații voștri? Ce bărbați vă bântuie fanteziile?

David Gandy

Pe David (așa-i, ne spunem pe numele mic) l-am remarcat în videoclipul super-senzual al lui J. Lo pentru melodia First Love, unde el cară diverse chestii grele (printre care și pe Jenny from the block) casually de colo-colo. Nici până acum nu m-am decis care dintre cei doi este mai HOT, așadar îl tot urmăresc în speranța că voi ajunge la o concluzie.

Te las acum să te convingi și tu de carisma lui Gandy.

Această prezentare necesită JavaScript.

Joe Manganiello

Pe Joe l-am descoperit în rolul vârcolacului Alcydes din serialul cu vampiri True Blood, al cărui fan eram, până să se schimbe regizorul. Joe s-a logodit de curând cu Sofia Vergara, un specimen care aduce onoare sexului femeiesc, alături de care pare foarte fericit, dar asta nu înseamnă că și-a pierdut din sexappeal. Din contră, după cum o să ne convingem împreună în Magic Mike XXL, soon.

Această prezentare necesită JavaScript.

Charlie Hunnam

Nu știu ce e cu britanicii ăștia, dar sunt extrem de sexy și asta nu doar datorită accentului special!

Nici nu aveam cum să îi rezist farmecelor lui Charlie Hunnam în rolul anti-eroului Jax Teller în serialul Sons of Anarchy, o telenovelă foarte pasională cu motocicliști bad ass. Nu știu dacă de vină erau cosițele blonde, buzele senzuale sau posteriorul bine lucrat pe care îl arăta cu generozitate (vezi video mai jos), însă atunci când am auzit că a fost distribuit în 50 shades of Grey am devenit brusc mai interesată de film. Din fericire pentru el, Hunnam a renunțat la rol iar noi o să îl putem urmări în scene mult mai expicite de sex în SOA. Și în imaginația noastră. 😉

Această prezentare necesită JavaScript.

Să nu-i uităm nici pe Jason Momoa, Kit Harrington, Chris Pine, Tom Hardy, Christian Bale, Jared Leto (da, Jared e hot în felul lui) și Zac Effron. Enjoy the slide!

Această prezentare necesită JavaScript.

Tu pe cine ai adăuga pe lista celor mai sexy bărbați din lume?

4 Comments

  1. impressivity says:

    Pf…e brusc foarte cald, sau mi se pare mie? :))
    Avand in vedere ca anul acesta pot sa cer cadouri de ziua mea de nastere, onomastica si Craciun, sa se noteze Gandy, Manganiello si Hardy. Random order, nu sunt pretentioasa 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.