3 ținute boeme pentru Crăciun

Posted on

Dacă ai terminat goana după cadourile de Crăciun este timpul să te gândești la ținuta perfectă pentru această zi minunată. Dacă nu te-ai hotărât încă, îți propun 3 ținute diferite, dar care îmi plac la fel de mult!

#1 Ținuta comodă pentru Crăciun

Cozy Christmas look
Prima ținută pe care v-o propun este una lejeră, ideală pentru o zi liniștită de Crăciun petrecută alături de familie lângă bradul frumos împodobit depănând amintiri și plănuind un an nou plin de împliniri. Ce poate fi mai comod decât o pereche de jeanși și o cămașă lejeră? Nu uita de șosetele colorate cu motive de Crăciun, un rucsac încăpător pentru cadouri, o pereche de insulete solide și o parka pufoasă și călduroasă!
#2 Ținuta rock pentru Crăciun
Christmas rock look
M-am îndrăgostit iremediabil de acest pulovăr chic cu fața lui Moș Crăciun, pe eu l-aș asorta cu o pereche de pantaloni din piele ecologică roșii, o pereche de ghete scurte cu toc din piele întoarsă (slăbiciunea mea), o haină supradimensionată călduroasă, o poșetă haioasă și neapărat un set de cornițe de cerb. Eu aș purta această ținută la ieșirea în oraș cu gașca de prieteni.
#3 Ținuta glam pentru Crăciun
Fancy Christmas look
Ei bine, de data aceasta m-am întrecut singură! Am creat o ținută glam pentru o seară de Crăciun petrecută la un concert sau la o cină romantică alături de iubitul tău. Piesa principală este rochia roșie din dantelă, pe care am asortat-o cu o pereche de cizme din piele întoarsă, o haină călduroasă din blană falsă, o bentiță cu fundă neagră supradimensionată și un clutch absolut superb, sub formă de carte.
Ce părere ai despre cele trei ținute pentru Crăciun? Tu pe care o preferi?

0 Comments

  1. Impressivity says:

    Ultima e definitely my style 🙂

    1. Zâna Boemă says:

      Să știi! 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.