Salopeta din denim, vedeta verii

Posted on

Să lăsăm la o parte micile capricii ale vremii și să ne bucurăm de vremea bună. Vedeta sezonului cald? Salopeta din denim, most definitely, ce mai veselă și practică piesă vestimentară din garderobă.

Pentru că am avut parte de o vreme frumoasă în weekend am ales să port o salopetă scurtă din denim, pe care am asortat-o cu un tricou în dungi și o pereche de sandale comode cu platformă, toate Tommy Hilfiger. Pentru că temperaturile au fost cu adevărat ridicate și am fost într-un cadru relaxat, între prietene, mi-am permis să renunț la tricou în favoarea unei bustiere superbe de la Pure Lingerie. V-am mai spus deja de câteva ori că am o pasiune pentru lenjeria frumoasă, pe care îmi place să o port și la vedere din când în când.

Nu am făcut plajă și nu m-am bălăcit, chiar dacă aveam la dispoziție piscina superbă de la Pescariu Sports&Spa, ci am stat la umbă, am savurat un cocktail răcoros și ne-am pus la curent cu noutățile. În plus, nu aș fi riscat să îmi stric cea mai cool coafură pe care am avut-o vreodată sau machiajul.

Care este piesa voastră favorită vara aceasta?

the gallery pescariu sports & spa

salopeta tommy hilfiger
tricou in dungi tommy hillfiger

sandale_tommy_hilfiger
the gallery pescariu sports & spa pure lingerie

Pure Lingerie Tommy Hillfiger

Ținută: salopetă, tricou și sandale cu platformă Tommy Hilfiger, bustieră Pure lingerie, brățară și inel Pandora.

Foto: Magda Gheorghe

Make-up: Mihaela Oarnă

Coafură: Cristina Roșca

Mulțumim pentru găzduire The Gallery, Pescariu Sport&Spa

După o zi solicitantă de fitness, aerobic, înot sau tenis, la Pescariu Sport&Spa te aşteaptă un loc primitor şi vesel pentru a-ţi reface energia. The Gallery este un bistro potrivit pentru a te relaxa sau pentru a-ţi programa întâlnirile pentru restul zilei. Poţi încerca fără reţineri preparatele ispititoare, fiind realizate după reţete sănătoase doar cu ingrediente proaspete. Aici găseşti salate fresh şi preparate culinare delicioase, shake-uri proteice, sucuri naturale, băuturi răcoritoare. The Gallery are un spațiu interior pentru 80 de persoane și o terasă în aer liber, care poate găzdui până la 300 de persoane, ceea ce îl face locul ideal pentru organizarea de evenimente.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.