Cum s-ar îmbrăca actrițele nominalizate la Globurile de Aur 2016 dacă ar alege branduri românești

Posted on

Nu mă pot hotărî încă ce mă încântă mai tare la sezonul premiilor de la Hollywood: gala de premiere a filmelor sau defilarea pe covorul roșu?

Ca să fac așteptarea mai ușoară și mai distractivă, m-am hotărât să le aleg eu ținutele actrițelor, toate creații românești, pentru că avem de unde! Astfel, le-am asigurat celor nominalizate în 2016 la Globurile de Aur cele mai frumoase rochii (și salopete) de la brandurile autohtone, după cum puteți vedea în galeria de mai jos.

Pe lângă șansa extraordinară a unor actrițe de a fi bine îmbrăcate (în sfârșit!) am ocazia să descopăr și eu mai mulți desingeri români și creațiile lor. Îmi doresc foarte tare să devin o consumatoare de produse locale, cel puțin în proporție de 60%, în toate aspectele vieții: de la mâncare, decorațiuni, produse de îngrijire și până la haine, iar joaca de-a stilistul îmi va fi de folos.

Haideți să admirăm împreună ținutele actrițelor nominalizate la Globurile de Aur în varianta made în Ro. Aștept sugestii de designeri români/branduri românești și de la voi.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.