Blondele stilate de la Hollywood

Posted on

Se apropie sezonul premiilor la Hollywood, momentul ideal pentru a urmări aparițiile impresionante de pe covorul roșu. Iată pe cine sunt eu nerăbdătoare să admir.

Lumea filmului este o lume preponderent a imaginii, în care își găsesc locul unele dintre cele mai frumoase, interesante și talentate femei. Dintre acestea sunt câteva care se remarcă întotdeauna prin stilul lor vestimentar, că sunt pe covorul roșu sau pe stradă, alături de partenerii lor sau poate de copii. Ele sunt cele mai stilate blonde de la Hollywood.

Kate Bosworth

Kate are o filmografie impresionantă dacă e să ne luăm după numărul de filme în care a apărut, iar în ultima vreme a bifat roluri în filme foarte bune. Dacă e să ne luăm după look-ul său, e genul de femeie care este prea frumoasă pentru majoritatea rolurilor, ceea ce cred ca i-a limitat puțin alegerile.

Poți să o vezi pe Kate Bosworth în „Superman returns”, „Still Alice”, „Homefront”, „Big Sur” și altele.

Diane Kruger

Diane a studiat să fie balerină, apoi un accident i-a pus capăt carierei, pentru a deveni model în Germania natală. Bineînțeles, succesul nu a întârziat să apară, iar Diane are la activ roluri importante în filme ca „Inglorious Basterds”, „Mr. Nobody”, „Unknown” și altele. Accentul destul de vizibil i-a limitat rolurile, dar Diane face mereu o treabă bună și nu doar datorită felului în care arată!

Naomi Watts.

Naomi este o actriță britanică talentată, care se poate mândri cu rolul pincipal în numeroase filme ca „King Kong”, „Mulholland Drive”, „The Ring”, „The Imposssible”, „Diana” și multe altele. Pe ea o urmăresc cu plăcere atât în filme cât și pe covorul roșu.

Sienna Miller

Sienna este o americancă crescută în Anglia, fiica unui model și a unui dealer de artă. Da, e clar acum de ce arată și se îmbracă atât de bine, nu-i așa? Filmografia ei nu este atât de lungă ca a lui Kate Bosworth, spre exemplu, dar Sienna a bifat câteva roluri bune în „Burnt”, „The edge of love”, „Factory Girl” și „Casanova”.

Ele sunt cele 4 blonde stilate de la Hollywood a căror apariție mă surprinde plăcut de fiecare dată și pe care le caut mereu pe covorul roșu. Care sunt actrițele voastre favorite în ceea ce privește stilul vestimentar?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.