Reteta simpla pentru un somn odihnitor

Posted on

De câțiva ani, nu mulți, am ajuns să apreciez odihna și să descopăr ingredientele unui somn de calitate, pe care vi le voi dezvălui și vouă, mai jos.

După cum m-am lăudat deja, sâmbătă noapte am sărbătorit #ZiuaSomnului și #ZiuaFericirii la un sleepover party la kika. Mi-a fost teamă să accept, pentru că am un somn cam dificil: mă trezesc la cele mai mici zgomote, nu mă odihnesc bine dacă e lumină și nu mă simt confortabil să dorm în alt pat decât al meu. Cu toate astea, m-am trezit suficient de odihnită după cele 4 ore de somn pe salteaua Primo H3, așadar nu pot decât să vă recomand colecția de saltele în cele ce urmează.

kika saltele somn odihnitor
Aici ne împărțeam pe echipe pentru jocuri.

După ce am dormit pe tot felul de saltele în chiriile de până acum, vreo 7 de când sunt în București, am ajuns să apreciez și să mă îndrăgostesc de salteaua de acasă, cu spumă memory, așadar am fost foarte curioasă să aflu mai multe detalii despre întreaga colecție de saltele de la kika.

La configurarea noii game s-a ținut cont de necesitățile individuale, dar și de faptul că fiecare saltea, indiferent de model, trebuie să asigură un sprijin în zona lombară și cervicală, două dintre cele mai importante zone ale corpului în timpul somnului.

Truc pentru un somn odihnitor în orice poziție: pentru a nu solicita coloana putem ține o pernă între genunchi, iar dacă preferăm dormitul pe burtă, se recomandă poziționarea unei perne sub abdomen care să ne mențină spatele drept.

Cum alegi salteaua potrivită nevoilor tale de la Kika:

  • ține cont de dimensiunea saltelei pe care ți-o doriești

–  alege  nivelul de duritate al acesteia:  moale, fie una de duritate medie sau cu un nivel ridicat de duritate

  • ai în vedere tipul de saltea dorit: cu arcuri, cu arcuri împachetate individual sau cu spumă memory

  • ține cont de bugetul disponibil.

Astfel, fiecare dintre noi poate alege categoria kika preferată: Sleepmasters Plus, Sleepmasters, Optimal și Economy.

Cand esti odihnit te trezesti fericit!

“Pentru a fi în cea mai bună formă, clienții noștri cer cele mai bune soluții de confort în timpul somnului. Aceasta este și ideea din spatele gamei de saltele kika: să oferim, pentru fiecare client în parte, cea mai bună soluție pentru un somn de nota 10! Din acest motiv am completat sortimentul cu cele 40 de modele noi de saltele. Am încercat să ne adaptăm tuturor cerințelor, menținând totodată cele mai ridicate standarde de excelență, cu care ne-am obișnuit deja clienții”, a declarat Doina Apostolică, director magazin kika România.

Și pentru că la kika toți membrii familiei sunt la fel de importanți, aici vom găsi și saltele pentru copii cu modele adaptate pentru fiecare categorie de vârstă. Pentru nou-născuți, kika oferă modele din fibră de cocos și spumă presată la rece, iar unele modele sunt prevăzute și cu strat 3D antisufoocare. De asemenea, o parte din modelele pentru această categorie au funcție dublă de utilizare și pot fi folosite de copii, chiar și până la 13 ani.

După ce ai ales salteaua potrivită, ingredintul secret pentru un somn odihnitor este o îmbrățișare plină de iubire.

somn odihnitor la kika

  • Share

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.