La ce să vă așteptați în Batman vs Superman

Posted on

Cumpărați-vă biletele la Batman vs Superman din timp, ca să nu rămâneți pe din’afară atunci când toți din jurul vostru vor discuta despre cel mai tare film care rulează acum în cinematografe.

O să mă abțin cu greu de la spoilere, am o mulțime de chestii wow de spus despre mult-așteptatul film, dar o să le țin pentru mine de data asta, pentru că nu vreau să vă stric surpriza.

batsignalSunt fanul lui Batman interpretat de Christian Bale, atât de devotată lui încât am mers singură la cinematograf să văd ultimul lui film în rolul super-eroului și am întors din nas ca toată lumea atunci când l-au anunțat pe Ben Affleck în rolul lui. Cu toate astea, Ben se pricepe de minune să joace rolul unui bogătaș cinic și sictirit cu apucături de super-erou și se potrivește în rolul acestei versiuni a eroului.

Intriga este simplă. Batman se bazează pe ”instinctul lui feminin” atunci când decide că Superman este o bombă cu ceas pentru omenire și că ar face bine să reteze el răul înainte să lovească. Doar că instinctul lui feminin nu funcționează, așadar nu se prinde că în timp ce-și țesea planurile de bătaie, ceva mai rău se întâmpla chiar sub nasul lui – Lex Luthor creează un alt inamic indestructibil, fără măsură pe Pământ.

Lex este interpretat cu talent de Jesse Eisenberg, care joacă un răufăcător foarte convingător. Iar dacă o mai adaugi în ecuație și pe Wonder Woman, interpretată de actrița de origine israeliană Gal Godot, obții o super distribuție, completată de Jeremy Irons în rolul unui Alfred la fel de britanic și înțelept precum ni-l aminteam, Lawrence Fishburne, care este șeful de la ziarul Daily Planet și Amy Adams, care o joacă pe jurnalista Lois Lane.

Superman, interpretat de Henry Cavil, este un extraterestru cu intenții onorabile pe Pământ, dar rezultatele faptelor sale nu sunt întotdeauna cele mai bune. Oamenii sunt deopotrivă speriați de puterile lui dar și fascinați de el, așadar nu e de mirare că atât Lex Luthor cât și Batman ajung să îl considere drept inamicul lor și că încearcă să îl distrugă.

8-easter-eggs-you-missed-in-the-batman-vs-superman-trailer-but-where-s-aquaman-batma-737822Scenariul este unul complex și se focusează pe acest trio de puteri care la un moment dat se va lovi și nu toți vor rămâne în viață, iar învingătorul nu e neapărat și preferatul nostru. Sau este? În fine, asta să îmi spuneți voi, că fiecare are dreptul la un favorit – maxim doi. Unul dintre ei va fi, cu siguranță, Wonder Woman, care a smuls numeroase aplauze în timpul vizionării și care este o apariție seducătoare atunci când se dă drept o femeie normală și o luptătoare puternică atunci când își pune uniforma. Am un sentiment bun în ceea ce priveste acest personaj feminin, care este subiectul unui film ce va fi lansat în 2017 și va apărea și în următoarele filme din Liga Dreptății.

Batman-V-Superman-Trailer-Doomsday-Heat-VisionBatman vs Superman este un film plin de acțiune, de lupte și de efecte speciale. Multe dintre scene au fost atât de rapide încât nu puteam să țin pasul cu ce întâmpla, dar esențialul este cine câștigă și am aflat asta la final. Că răul nu doarme și vine sub forme diferite față de cum îl aștepți.

Dacă mai aveți întrebări despre film sau poate comentarii, dacă l-ai văzut deja, le aștept cu drag, mai jos. Sper să mergeți să îl vedeți la cinema, merge foarte bine la 4Dx, eu nu am ajuns încă, dar e timp.

Filmul este distribuit de Freeman Entertainment în România și rulează în cinematografe din 25 martie!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.