Reserved lansează colecția 90’s utility – piesele vedetă, hanoracul și tricoul cu mâneca lungă

Posted on

Hanoracul a fost desemnat piesa vedetă a noului sezon și nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste. De aceea, pentru această primăvară, Reserved propune un fashion twist elegant și totodată avangardist, în centrul căruia se află silueta.

Colecția 90’s utility de la Reserved este caracterizată de croieli supradimensionate, sport și largi, iar articolele vestimentare sunt dominate de accente militare cu printuri tip camuflaj ori de țesături de un roșu aprins.

Hanoracul în tendințe trebuie să aibă un design „îndrăzneț”: ușor larg, evidențiindu-se prin culoare sau printr-un detaliu neobișnuit.

Pentru bărbați, Reserved a pregătit o linie specială de hanorace și tricouri cu mânecă lungă, dominată de elemente militare – nuanțe de oliv închis, „împrumutate” din stilul militar, printuri de camuflaj digital și petice mici precum însemnele din marină. Pentru ea, Reserved propune hanorace largi cu glugă, cu mâneci bufante supradimensionate, cu centuri și manșete late și elastice.

Colecția 90’s utility combină stilul sport, hip-hop și militar cu elemente street fashion din cultura specifică anilor ’90 în USA, și chiar cu elemente din subcultura rave.

Cum se poartă hanoracul, piesa cheie din colecția 90’s utility de la Reserved în street style

O piesă aparent banală, hanoracul îți poate scoate ținuta din anonimat, iar combinațiile în care îl poți purta sezonul acesta sunt nelimitate. Favoritele mele sunt combinațiile de hanorac și fusta din voal, hanoracul iubitului pe post de rochie cu o pereche de cizme over the knee, cum poartă Chiara mai sus și varianta de hanorac cu șiret. I love it!

Care sunt piesele voastre favorite în stilul anilor 90′?

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.