Dacia 24, o nouă destinație de shopping cu branduri #românEȘTI

Posted on

Fiecare zi din viața ta poate deveni mai specială cu ajutorul unei ținute deosebite, pe care o poți compune din piesele pe care le găsești la showroom-ul multibrand românesc Dacia 24.

De ce să cumperi #românEȘTI

Până de curând nici eu nu luam în considerare brandurile românești, mi se păreau prea excentrice, greu de ajuns la ele și prea scumpe, dar lucrurile s-au schimbat foarte mult ]ntr-un timp foarte scurt. E o abundență de tineri creatori români talentați, cu personalitate, ale căror creații au acel je ne sais quoi la care visezi când te gândești la garderoba ta și la care este mult mai ușor să ajungi, la târgurile de sezon sau în showroom-ul multibrand ca Dacia 24.

În ultima vreme nu mai am răbdare să cutreier mall-ul, să caut prin maldărele de haine parcă trase la indigo, din materiale de proastă calitate și croite pe tipare standard. Mi-e greu să îmi găsesc haine care să mă avantajeze și care să mă facă să mă simt bine în pielea mea atunci când le îmbrac, așadar mă încântă foarte tare ideea unui magazin intim, într-un cadru rafinat, dar cu suficiente opțiuni cât să nu plec niciodată cu mâna goală de acolo. Dacia 24 este poziționat la etajul 1 al clădirii cu aceeași adresă, în Piața Romană și deci ușor accesibil din orice punct al orașului. dacia-24-showroom-2

dacia-24-showroom-1

Un alt aspect important pe care îl luăm cu toții în considerare atunci când vine vorba de shopping este prețul. Evit să fac investiții prea mari în haine, nu mă simt confortabil să arunc bani în fiecare sezon pe lucruri la modă, dar la care aș putea renunța fără nicio remușcare următorul sezon. Creatorii care au expus în noul showroom românesc fac parte din categoria affordable, fără să facă rabat însă de la calitatea produselor sau de la creativitate, fapt de care vă puteți convinge doar făcându-le o vizită de luni până vineri între 11.00 și 19.00, iar în weekend prin programare.

Brandurile românești pe care le găsești la showroom-ul multibrand Dacia 24

Creaţie vestimentară: Maison Ilia, Oana Nuţu, Larisa Dragna, Muna, Aranjat by Anne, Whiskers&Tales, AteliereM, Maison ChouChou, Moenra, Komodo.

Genţi, agende din piele: Lyria – povestea ta pictată, Desirette.

Pantofi din piele: Ancolette.

Bijuterii: BonBons by Monica Rădulescu, LouBijou

Design de obiect, grafică: MakeUp Şevalet, Alice Teca, Choofi.

Parteneri ai evenimentului de lansare de joi, 17 februarie: Keune, Atelierele ILBAH, Marana, MOOD Events, Sloop.

Voi purtați creații românEȘTI? De unde le cumpărați și care sunt brandurile favorite?

dacia-24-a

Foto via Design Therapy & Dacia 24

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.