Piese noi în colecția Pandora Essence

Posted on

Dintre toate colecțiile minunate de bijuterii de la Pandora, trebuie să mă declar îndrăgostită iremediabil de Essence, așadar mă bucur să vă prezint și vouă noile piese.

Prima mea brățară Essence și primul meu talisman din aceeași colecție, Încredere în sine, reprezintă o amintire dragă, alături de o prietenă specială. Designul minimalist și semnificația talismanului ales au transformat această simplă bijuterie într-un simbol puternic, de care îmi amintesc de fiecare dată când îmi privesc brățara.

Noua colecție Essence de la Pandora ne aduce câteva talismane noi, dar și un colier mărgelat și o brățară de tip bangle, ambele din argint 925, gata să fie îmbogățite cu simbolurile Compasiunii, Fericirii, Loialității şi Prieteniei.

Care este talismanul tău favorit din noua colecție Pandora Essence? Eu l-aș adăuga cu drag pe cel fucsia, Fericire! Iată mai jos și câteva modele stilizate, pe cele 3 tipuri de brățări.

pandora essence collection bratari stilizateCa să nu îți aglomerezi brățara, poți adăuga câteva talismane și pe noul colier mărgelat, care poate fi asortat foarte ușor la orice tip de ținută.

pandora essence collection lant si talismane

pandora essence collection lant

Atenție, bijuteriile din colecția Essence se găsesc în magazinele Pandora selectate.

 

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.