Cum purtăm tocurile groase

Posted on

Poate că pantofii stiletto sunt definiția sex appeal-ului, dar pantofii cu tocurile groase pot fi cel puțin la fel de impresionanți.

Pantofii stiletto au tocurile amețitor de subțiri, sunt intimidante pentru oricine îți stă în cale și oferă un plus de eleganță oricărei ținute, dar pantofii cu tocul gros sunt mai practici. Pe lângă faptul că pot fi asortați mai ușor la ținutele de zi, sunt și mai comozi, pentru că piciorul se sprijină astfel pe o suprafață mai mare.

Am creat 3 ținute pentru a pleda în favoarea tocurilor groase, care pot fi la fel de sexy, cool și la modă precum cei stiletto. Am folosit ca exemplu 3 perechi de încălțări de la Hot Stepper, un brand românesc de încălțăminte pe care îl urmăresc de ceva timp cu plăcere. Intră la ei pe site să vezi noua colecție, te va cuceri instant prin culorile jucăușe și designul creativ.

Mermaid mules

 

Am conceput o ținută modernă pentru o zi de lucru, ideală dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau poate artistic, pentru că am lăsat puțină piele la vedere și am folosit culori puternice. Vesta lungă îi conferă un aer mai serios, potrivit pentru o întâlnire business, iar după ce o dai jos poți să petreci cu prietenii la un pahar de prosecco sau Campari tonic.
Pe lângă saboții comozi, în culori electrice, am adăugat ținutei și o mini poșetă de design românesc, de la Maestoso.
retro look

 

Cea de-a doua ținută este inspirată de #GIRLBOSS, femeia puternică, pornită să cucerească lumea, care se remarcă printr-un stil personal care transcede trendurile, ca și această pereche de pantofi pictați cu tocuri groase. Am adăugat ținutei și o geantă multifuncțională de la Laura Olaru, super practică și versatilă.
Minimalist look

 

Ținuta mea favorită este una minimalistă și include o pereche superbă de sandale roșii cu print grafic, dar și ultimul model de geantă de la Lemnia, o geantă plic din piele, cu detaliu din lemn de stejar. Eu aș purta-o la birou, pentru că m-ar face să mă simt special, dar mai degrabă la un eveniment select, cum a fost de curând brunch-ul Marie Claire Shoes First dedicat pantofilor. Dress code-ul a fost „wear your favorite shoes” iar această pereche de sandale roșii cu tocul block de la Hot Stepper se încadrează cu siguranță în această categorie!
Ca accesoriu m-am gândit la o brățară Pandora din colecția Essence, preferata mea, cu 3 talismane ce simbolizează Aprecierea, Curajul și Echilibrul.
Voi purtați încălțări cu tocul gros? Cum vi se par și unde le purtați?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.