Noutățile verii la C&A, un brand cu factorul ”cool”

Posted on

Brandul C&A devine din ce în ce mai cool cu fiecare colecție lansată, iar noutățile verii 2016 vă vor confirma spusele mele.

La primele vizite în magazinul C&A, acum câțiva ani buni, nu am fost foarte impresionată de oferta lor, dar în ultima vreme am găsit o mulțime de piese cu design cool și la prețuri accesibile, care m-au făcut să revin mereu în magazin. Și după ce m-au complimentat pentru ținutele C&A persoane mai pretențioase și sofisticate, care nu îmbracă decât branduri celebre, am zis că-i o confirmare în plus că sunt pe drumul cel bun.

Ce pot să vă spun din experiența mea de până acum cu brandul este că am fost întotdeauna mulțumită de calitatea produselor pe care le-am cumpărat de la ei, că vorbim despre îmbrăcăminte, accesorii sau lenjerie. Cu toate astea, am și o frustrare legată de produsele lor: nu au suficiente măsuri mici la hainele bărbătești.

Am avut super noroc toamna trecută să găsim o jachetă superbă din piele pentru partenerul meu, care i s-a potrivit atât ca stil cât și croiala, pe care o poartă cu religiozitate și probabil că va renunța la ea abia când nu va mai fi purtabilă. O schimbă doar cu geaca de motor.

Haideți să descoperim împreună noile colecții pentru vara 2016 de la C&A și trendurile abordate.

Black and white @the office

PicMonkey Collage

La birou e răcoare, aerul condiționat e mereu pornit și nu de puține ori am răcit, de aceea recomand întotdeauna o ținută care să te protejeze. În plus, albul te protejează de razele soarelui! Seara poți adăuga ținutei și o jachetă fluidă, cu șnururi împletite, unul dintre detaliile în trend vara aceasta, asorată la pereche cool de sandale cu tocul gros.

Alte piese în trend din colecția de vară, aici.

Get the festival look!

PicMonkey Collage

”Uniforma” de festival păstrează în vara aceasta aceleași elemente esențiale: franjurii, rochiile din voal, sandalele de tip gladiator, pantalonii scurți și kimono-ul boem, la care am adăuga noi tatuajele de inspirație orientală și codițele împletite. Faptul că brandul C&A a lansat și o colecție CLOCKHOUSE de festival, demonstrează orientarea către un segment mai tânăr și la modă.

Iată alte 3 elemente esențiale pentru ținuta perfectă de festival: jacheta biker, bluza cu cusături etnice și ghetele din piele întoarsă.

Be comfortable & free cu Clockhouse Home Spun PicMonkey Collage

Pasiunea pentru printurile florale s-a mai domolit și a fost înlocuită de cea pentru piese cu croieli minimaliste și în culori uni, cum sunt pantalonii culottes din denim și teneșii albi. Cât despre topul cu model etnic nu pot să spun decât că m-am îndrăgostit!

Bonus: pe 14 mai, de ziua Modei, C&A te așteaptă cu discounturi de 25% <3 din prețul de pe etichetă!

Toate piesele de mai sus le veți găsi în magazinele C&A în vara aceasta.

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.