Pantofi COOLorați de la Diane Marie Studio

Posted on

Dacă vă poartă pașii prin Centrul Vechi, să nu plecați fără să vizitați showroom-ul Diane Marie Studio. Iar dacă drum în zonă prea curând, aveți o adresă virtuală la care puteți descoperi colecția COOLorată pentru sezonul primăvară-vară pantofidianemarie.ro.

diane marie pantofi pictati manual 2Săptămâna trecută am descoperit showroom-ul Diane Marie Studio situat în pasajul Șelari Nicolae, nr.4 în cadrul unui eveniment la fel de colorat și de vesel ca și pantofii, în compania bloggerilor ca Aleka Sarah, Bogdan Daradan și Laura Antonov, a jurnaliștilor și a câtorva personalități tv, printre care Eli Roman, Ioana Maria Moldovan și Andrei Nourescu. Lăsând la o parte aranjamentul floral creat de Imperioso și pantoful de ciocolată și praf de stele creat de My Sweet Boutique (care a pregătit un candy bar absolut delicios) mi-au atras atenția mai multe perechi de pantofi și de sandale, dintre care am ales să vă prezint modelele mele favorite mai jos.

De ce m-au convins pantofii Diane Marie Studio? În primul rând, pentru că sunt produși într-un atelier românesc și mă bucur să aleg produse autohtone și să sprijin astfel industria locală. În plus, modelele create de Diana Nedea, ownerul brandului, au un design modern, dar care nu exclude calitatea și comoditatea.

Iată, mai jos, care sunt modelele mele preferate din colecția de primăvară-vară, dintre care vreau să îmi comand un model. Grea decizie!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.