Noutățile Yamamay pentru sezonul rece

Posted on

După ce am petrecut #olunăînSicila am primit invitația să petrec ceva timp de calitate în paradisul lenjeriei italienești pe meleaguri mioritice, la magazinul Yamamay din centrul comercial ParkLake.

Nu aș fi crezut că Yamamay este un brand italienesc și habar nu aveam câte lucruri minunate pot să găsesc în magazinul lor – lansat în 2016 la noi în țară și în 2001 în Italia. Din păcate există unul singur în România momentan, dar merită să faci sezonier o ”excursie” aici să descoperi noutățile.

Am probat, am testat și am tras niște concluzii, de aceea îmi permit să vi-l recomand și vouă, mai ales dacă sunteți în căutare de ceva finețuri ori mângâieri pufoase în sezonul rece. Produsele arată în realitate chiar mai bine ca în poze (în cazul altor branduri este fix invers) sunt create din materiale de calitate și au prețuri foarte prietenoase. Și nu, nu trebuie să arăți precum Eva Herzigova la 45 de ani ca să le porți cu mândrie.

Finețuri vs. pufoșenii

Nu știu dacă e din cauza vârstei sau datorită faptului că sunt propietăreasă, dar am petrecut câteva revelioane acasă în ultima vreme – anul trecut am petrecut la altcineva acasă, dar tot în ”pijamale” l-am sărbătorit. În kimono și șosete pufoase, ca să fiu mai specifică.

La nivel declarativ voi spune mereu că prefer dantela și satinul dar în realitate voi alege mereu pufoșeniile și lucrurile care îmi oferă mai multă libertate de mișcare. Sau le voi îmbina, ca să îmi împac ambele laturi, pentru că sunt gemeni și sunt nehotărâtă, ce să fac?

Vă las cu o selecție personală de produse favorite pe care le puteți găsi în magazinul Yamamay din ParkLake Sopping Center și vă invit să rămâneți la curent cu noutățile lor pe Facebook & Instagram.

Ah, btw, dacă mă urmăriți pe Insta, o să vedeți ce am ales eu pentru mine 🙂

Pufoșenii care merg combinate chiar și cu finețurile de mai sus 🙂 Dați click pe poze să le vedeți la dimensiunea maximă, sunt un deliciu. Să nu mă credeți pe cuvânt, mergeți să le probați, să le atingeți, sunt mai impresionante în realitate!

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.