„Blestemul” relatiilor la distanta loveste din nou

Posted on

impressivity zana boema alexandra badita elena stanciuNu, nu am probleme de angajament, dar tot ce-i mai bun în viața mea este departe de mine. Sau eu sunt departe de ei?

În urmă cu 7 ani am ales Bucureștiul drept „casă” pentru că aveam impresia că doar aici pot să învăț, să îmi construiesc o carieră și să fiu alături de numeroșii mei prieteni. Greșit, toate cele de mai sus pot fi realizate oriunde dacă ai puțină ambiție, nu trebuie să fii legat de un anumit loc pentru a te dezvolta, pentru că te limitează. În același timp nu este bine să te legi prea mult nici de oameni, pentru că riști să pierzi bucăți din suflet atunci când aceștia dispar din viața ta. Și o vor face, pentru că așa este normal, acesta este mersul firesc al lucrurilor.

Nu sunt legată de București dar nici la Helsinki nu aș pleca… momentan. O bucățică din mine pleacă acolo să le facă altora ziua mai frumoasă și mă oftic puțin dar mă și bucur. Oamenii curajoși de lângă mine mă inspiră și îmi dau curaj să iau și eu decizii radicale și să îmi asum riscuri la care altfel nu aș fi îndrăznit nici să gândesc.

În facultate nu îmi amintesc să fi schimbat mai mult de 2 vorbe trecător, pe holuri, apoi, când am descoperit că eram și vecine și a început să se lege „ceva” între noi a plecat… la Helsinki. Ea s-a întors de la Helsinki iar eu am m-am mutat în alt cartier, deci am cam pierdut legătura, până când m-a abordat pentru un job. Am început să lucrăm împreună dar lucrurile nu s-au legat de la început, ambele aveam probleme despre care nu vroiam să discutăm, abia peste un an am devenit prietene.

2014 a fost anul nostru, impresionantă Alexandra, m-ai sedus și apoi m-ai abandonat, dar mi-a plăcut. Prietenia este overrated la 25 de ani, de multe ori nu poți să îți înumeri prietenii nici pe degetele de la o mână, dar știi că aceia puțini te vor iubi chiar și atunci când tu nu o vei mai face.

După cum spuneam, „blestemul” relațiilor la distanță lovește din nou, dar e o provocare pe care din nou o accept cu încredere! Helsinki, here I come… next summer!

prietenie

0 Comments

  1. impressivity says:

    Ne plac provocarile si tocmai de-asta, eu zic ca e tare bine si frumos sa te legi de oameni, mai ales de oamenii care conteaza, pentru ca indiferent de distanta, stii ca ei sunt acolo langa tine si pentru tine 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.