Femeile sunt niște ”porci”

Posted on

noonetold05
Cine a spus că femeile sunt niște flori delicate, este un ipocrit. Femeile sunt doar mai pricepute decât bărbații să dea vina pe altcineva și să schimbe subiectul.

Nu, bărbații nu sunt niște victime inocente ale intrigilor țesute de femei, dar nici ființele diabolice care ne fac viața un calvar. Adevărul este că și femeile sunt niște ”porci”, la fel ca și bărbații.

Atunci când văd un tip „bine”, femeile îl dezbracă imediat mental și îi fac inventarul assets-urilor întrebându-se cât de priceput este între așternuturi și alte porcoșenii. Iar dacă au și ocazia să îl testeze, cu atât mai bine, singura lui problemă fiind să nu cumva să aibă o performanță prea slabă, altfel toate prietenele și prietenele prietenelor lor îi vor cunoaște reputația.

Și femeile se uită la filme ”deocheate” și la poze cu bărbați semi-dezbrăcați, dotați neapărat cu setul complet de pătrățele. Bărbații sunt datori să fie bine lucrați la sală, pipăibili, la fel cum femeile sunt datoare să fie slabe și dotate cu sâni cupa D. Femeilor le place să fie vânate de cât mai mulți bărbați la fel cum  și bărbaților le place să iasă la vânătoare. Este un joc pe care și femeile și bărbații îl joacă în mod tacit, fără să își asume atât succesul cât și greșelile. De fiecare dată, celălalt e de vină.

Iar după ce vânătoarea se încheie, tot ce își doresc atât femeile cât și bărbații, este pe cineva alături de care să adoarmă seara.

foto: stuff no one told me

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.