Meli Melo – Paris lansează La Passion, colecția primăvară-vară 2017

Posted on

Primele piese ale colecției sunt în magazinele Meli Melo – Paris de la 1 februarie, iar din 15 februarie puteți descoperi și colecția dedicată Mărțișorului.

În cadrul colecției se regăsesc motive tradiționale românești, motive cu semnificații speciale pentru această perioadă cum ar fi potcoava, coșarul, dar și elemente din natură și accesorii glam, pentru fashioniste. Un MĂRȚIȘOR pentru fiecare!

“La Passion”, umbrela sezonului Primavara-Vara 2017 vorbește despre pasiune și despre feminitate. Cercei oversized cu ciucuri și elemente metalice, brățări cu aplicații în culori pastel, feminine, coliere formate din șiraguri de lanțuri, genți-plic în culori îndrăznețe, cu aplicații de ciucuri. Toate acestea formează tabloul perfect pentru întâmpinarea sezonului cald.

Colecția dedicată femeii pasionale, îndragostită de frumos, cuprinde și o linie de piese vestimentare pentru sezonul cald, dar și încălțăminte de sezon, din piele, cu aplicații realizate manual.

Prima parte a colecției întregului sezon va începe la 1 februarie, prin lansarea liniei de bijuterii „Passion Urbaine”, urmată de „Passionee par la nature”, după campania de Mărțișor, începând cu 9 martie.

Pasiunea atinge cote maxime la începutul lui aprilie, când este timpul pentru vârful colecției. „La Passion” lansează campania de vară și aduce în prim plan accesoriile de care te vei îndrăgosti. „Passion d’Ete” intră în magazine începând cu 1 mai, încheie sezonul și aduce în prim plan bijuteriile și accesoriile pe care cu siguranță le vei alege pentru bagajul de vacanță.

Colecțiile vor fi disponibile în magazinele Meli Melo – Paris, dar și online, pe www.melimelo.ro.

unnamed-2

unnamed-9

unnamed-3

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.